Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan vehetek fel gyorsan...

Hogyan vehetek fel gyorsan kis összegű kölcsönt OTP-nél?

Figyelt kérdés

OTP Junior-om van, dolgozom suli közben hébe-hóba, általában havi 30-40 jön össze, de most kezdődött a hónap, szeptemberben nem dolgoztam, ezért az októberben szerzet pénzt, csak november közepén utalják erre a kártyámra.

Addig nem tudok várni, most kell nekem 10-20 ezer HUF. Hogyan tudok felenni pénzt mindenféle papír nélkül? Nem írják le normálisan a szerződésben, agyf..t kaptam, neten sem találok értelmes dolgot erről, mert én nem hitelt, csak egy kölcsönt szeretnék egy hónapra a banktól. Én ezt először úgy képzeltem el, hogy lemehetek mínuszba, és amikor utalják rá a pénzt, vagy ha teszek fel rá, akkor levonódik. :( Gondolom ez nem ilyen egyszerű.

2014. okt. 1. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
bemesz egy otpfiokba es erdeklodsz ösztöndíj fedezete melletti folyószámlahitelrol. itt az osztondij a "heba-hoba" bered is lehet, ha elfogadjak. ezutan (szerintem rogton 1-2 nap mulva) mehetsz minuszba is a kartyaddal, de csak max -20.eft-ig
2014. okt. 1. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
A hitel es a kölcsön ugyanaz.... Amennyiben rendszeres jovedelem erkezik a bankszámlára munkaber megnevezéssel es legalább 3 hónapja el a szamla, akkor kerhetsz A hitelt - ez az, amikor "mínuszba mehetsz".
2014. okt. 2. 05:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Amit Te szeretnél az egy hitelkeret, de úgy sejtem, azt nem fogod megkapni tanulói jogviszony és hébe-hóba számlára érkező, diákmunkából származó bevétellel.
2014. okt. 2. 07:01
 4/5 anonim ***** válasza:
10-20 ezret kérjél kölcsön valakitől (testvér, szülők, nagyszülők stb.).
2014. okt. 2. 07:37
 5/5 anonim ***** válasza:
A legalább három hónapja ugyan onnan érkező munkabérből számítják a hitelezhető jövedelmed, és az alapján kaphatsz folyószámlahitelt. Juniornál van valami -5000-ig amit szinte automatikusan megadnak. Jó rég voltam junior, nézd meg a website on, vagy menj be egy fiókba
2014. okt. 2. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!