Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Vehetek fel hitelt (személyi...

Vehetek fel hitelt (személyi kölcsönt) a szüleim tudta nélkül?

Figyelt kérdés
Még szüleim lakásában élek, most múltam 21 éves, de kell valamire sürgősen a hitel. Ugyanúgy mind a hárman OTP-nél vagyunk.
2012. aug. 4. 06:11
 1/5 A kérdező kommentje:
mellesleg dolgozom is
2012. aug. 4. 06:59
 2/5 anonim ***** válasza:

HA van elég jövedelmed, hogy kaphass személyi kölcsönt, akkor igen, mivel nagykorú embereknek nem kell semmihez szülöi beleegyezés.

Viszont ha túl kevés a fizetésed, akkor nem fogsz kapni - de nem a szülök miatt.

De természetesen ezt NEKED kell visszafizetni, a szüleidnek nem.

2012. aug. 4. 07:40
 3/5 A kérdező kommentje:
van elég jövedelmem hozzá, utána néztem a neten, csak arra irányult a kérdés, hogy kell-e szülői beleegyezés
2012. aug. 4. 08:06
 4/5 anonim válasza:
Szerintem jobb ha meg beszéled ezt velük ne hogy családi vita legyen belőle. Hogy miért vettél fel hitelt. Csak annyit mondok hogy jobb hitel nélkül élni egy kicsit szegényesen mint egy életen át fizetni és lehet hogy nincstelen leszel. ez az én szolid véleményem.
2012. aug. 4. 09:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a szüleid kezelik a közüzemi számlákat, akkor azért találj ki valamit, hogy mihez kéred az előző havit valamiből. Az ugyanis mindenképp kell a hitelhez.
2012. aug. 4. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!