Miért jó az arany / gold bankkártya?
A bankomnál éves illetve extra havi díj nélkül igényelhetek most VISA Gold kártyát. Amire azt írják, hogy egy prémium bankkártya amivel itthon is és külföldön is rengetek prémium szolgáltatást vehetek igénybe....
Milyen prémium szolgáltatásokat lehet igénybe venni? Erről sehol semmit nem találok.... vagy csak villogásra való?
Miért nem kérdezed meg a banktól? Vagy a google-tól:
Ezen túl vagyok... a google -n sem találtam sok konkrétat...
"kinek ajánljuk? akinek fontos, hogy dombornyomott bankkártyája legyen, és hogy a bankkártyához utasbiztosítás is tartozzon
aki olyan bankkártyát szeretne, ami a kártya fizikai jelenléte nélkül is használható vásárlásra"
Ezt végkép nem értem: "aki olyan bankkártyát szeretne, ami a kártya fizikai jelenléte nélkül is használható vásárlásra" Fizikai jelenléte nélkül??? Bemondom a pénztárnál, hogy nekem biza aranykártyám van és ezzel rendezve van a fizetés??? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!