Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nyitottam egy Axa számlát,...

Nyitottam egy Axa számlát, pénzt szeretnék rá gyűjteni. Ha Unicredit számlamról utalom pénzbe kerül?

Figyelt kérdés
A fizetésemet Unicredit számlára kapom. Ezt használom vásárlásra ill. Kapcsolódik hozzá egy lekötés is. Egy másik számlára pedig szeretnék spórolni, félretenni. Az axanál nyitottam, mivel ott nincs számlavezetési díj ellenben kamatozik. Kaptam sárga csekket, amin tudok rá pénzt befizetni, viszont az a módszer nem igazán tetszik, mivel 70forintot plussz a befizetett összeg X százalékát levonja. Többet vonna le szerintem, mint amennyit kamatozna. Ha az unicredittől utaltatnek rá pénzt, úgy mennyit vonnak le kezelési költségként?
2010. jan. 18. 17:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az Ax nem véletlenül hirdeti, hogy másképp, mint mások, mivel tényleg mindent fordítva csinál.

Ez valakinek jó, valakinek nem.

2800 Ft-ért nyithatsz náluk számlát és onnantól nincs haviszámlavezetési díj, bankkártya és bankkártyahasználati díj, átutalási díj.

ATM-ből 180, illtve 260 forintért veszel fel, postán és bankfiókban 360 forintért.

Igényelhető hozzá intrnet-hozzáférés: egyszeri díja 4000 Ft

Lekötés nélkül is kiemelkedő kamatot ad, mely a MNB alapjától függ

2010. jan. 20. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!