Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nyitottam egy Axa számlát,...

Nyitottam egy Axa számlát, pénzt szeretnék rá gyűjteni. Ha Unicredit számlamról utalom pénzbe kerül?

Figyelt kérdés
A fizetésemet Unicredit számlára kapom. Ezt használom vásárlásra ill. Kapcsolódik hozzá egy lekötés is. Egy másik számlára pedig szeretnék spórolni, félretenni. Az axanál nyitottam, mivel ott nincs számlavezetési díj ellenben kamatozik. Kaptam sárga csekket, amin tudok rá pénzt befizetni, viszont az a módszer nem igazán tetszik, mivel 70forintot plussz a befizetett összeg X százalékát levonja. Többet vonna le szerintem, mint amennyit kamatozna. Ha az unicredittől utaltatnek rá pénzt, úgy mennyit vonnak le kezelési költségként?
2010. jan. 18. 17:30
1 2
 1/11 anonim válasza:
én OTPtől utalok AXA-ra az 190ftba kerül Unicredit nem tudom mennyi nézd meg a honlapjukon szerintem általános szeződési feltételekben van benne de nem biztos.
2010. jan. 18. 17:51
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Az Axa semennyit, az Unicreditről ez már nem feltétlen mondható el.

2010. jan. 18. 17:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem bírom megnyitni, mert mobilon netezek :S Egy zöld kezecskéért megnézi nekem valaki, hogy ha 50ezer forintot akarok unicredit számlaról elutalni másik bankszámlára, akkor az mennyibe kerül? =)
2010. jan. 18. 18:15
 4/11 anonim ***** válasza:

komolyan nem értelek benneteket.

Vannak emberek akiknek 2-3 banknál van bankszámlájuk, mert itt azért, ott azért vannak. Azt nem nézik, hogy milyen költségek vannak hosszútávon és hány 100-1000 forintot meg tudnának spórolni.

2010. jan. 18. 18:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Az Axa nem jelent többlet költséget. Mióta megcsináltattam egy forintot nem vontak le kezelési költség stb gyanánt. A fizetésemmel meg nem akarom keverni a félretett pénzt. Nem lenne szerencsés :D
2010. jan. 18. 18:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Ugyan áruld már el , melyik az a számlatipus. Csak a két szép szemedért nem adnak ingyen számlát. Vagy éves kártyadíj vagy valami huncutság biztos van.
2010. jan. 18. 19:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát pedig van. Sima Axa folyószámla. 2850forint volt a számlanyitás+kártya. Akkor maradt 9ft a kártyámon. Nem volt idő foglalkozni vele,elfelejtettem stb. 1év +1hónap telt el a nyitás óta és most 10forint van rajta. Ha nem hiszed tényleg csak azt tudom mondani, hogy járj utána :D
2010. jan. 18. 19:18
 8/11 anonim ***** válasza:

És éves kártyadíj sincs?

Nekem netes számlám van és csak havi számlavezetésem van 150ft havonta.

2010. jan. 18. 19:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Az AXA Banknál nincs semmi díj a kártyának.

Csak készpénzfelvételért kel fizetni.

De a többi dolog mind ingyenes.

Számlavezetés, átutalás.

És lekötés nélkül 4-8% kamatot hoz.

2010. jan. 18. 22:31
 10/11 anonim válasza:
Az AXA jelenlegi látra-szóló kamatai: 3,25% ill. 5,75%.
2010. jan. 19. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!