Svájci frankos személyi kölcsönt vettem fel 2007-ben 850000 forintot. Idén lejárt volna,17ezerrel fizettem havonta, de 1200000 lett a tartozás. Ezért még 7 évig kell fizetnem 27ezret. Van rá esély, hogy mégsem kell fizetnem eddig?
Sokkal rosszabb lesz, mintha a te adódból mentenék meg a kérdezőt és a többi nyaralásra és megélhetésre hitelfelvevőt...
A bankrendszert fogják megsápolni, aminek várhatóan az lesz az eredménye, hogy az amúgy is szánalmas magyar gazdaság az összeomlás szélére kerül az euró meg felszalad 350-re.
Ezen természetesen a magyar állam (és ezáltal a magyar emberek) sokkalta többet fognak bukni, mintha simán az állam akár csak állná a különbözetet, de ez ugye királyunkat nem igazán érdekli, majd újra megsápolnak valakit, akit még tudnak.
persze a vége mindig az, hogy a népen lesz ez a pénz behajtva, de a nép kellőképp buta hozzá, hogy ezt ne lássa be.
Azért ez nem olyan sok, ha belegondolsz. Én pl. 2007-ben vettem fel 2400000 forintocskát svájci frank alapon. A tölesztőm 50000, még 7 évig. Vagyis 8000000 forint fölött fizetek vissza a banknak. Vagyis szeretnék, ha fizetnék ugyanis bepereltem a bankot. Ez az egyetlen megoldás, nem szabad várni, hogy esetleg a király segít rajtad..
Azoknak pedig, akik szídják a dhiteleseket üzenem: remélem van forint hiteled, már nem kell sokat várni és te is ugyanígy játsz..
utolsó:
Ne legyél hülyébb, mint amilyennek látszol: a forint hitellel nem tud senki ugyan így járni, lévén ott nincs árfolyamingadozás.
8-aska, az a baj, hogy te magad sem érted a saját hülyeséged.
Ha nő a jegybanki alapkamat akkor a betét kamatok is nőni fognak. Ez nem történt meg az árfolyamkockázat során - természetesen, ez a gond.
Na lehet menni trollkodni máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!