A K&H-nál biztosan tudunk hitelt felvenni?
Figyelt kérdés
K&h-nál van most a párom az eddigi legtöbb fizetése 134000 ft volt! Szeptemberben szeretnék házat vásárolni 1200000 ft-ot kellene felvennünk! Szerintetek itt sikerül? Válaszaitokat előre is köszönöm!!2014. aug. 22. 16:51
2/12 anonim válasza:
Önerő, ház értéke? Te fizetésed? Bevonható egyéb fedezet?
3/12 Koplárovics Béci válasza:
Nincs olyan, hogy biztosan. Nem sokat számít, hogy mennyi volt eddig a legtöbb fizetése, a legutóbbi néhány hónapot szokták kérni tételesen felsorolva. Általában nagyon maximum az igazolható átlagjövedelem 30%-át szokták engedni törlesztőnek, de alacsony fizetésnél lehet kevesebb is. Számít persze a fedezet(ek) értéke, önerő, munkaviszony jellege, de még az is, hogy pontosan mi a munkáltató. Pl olyan munkáltató, ahonnan épp mosta küldtek el 100 embert az rossz ómen hitelfelvételhez.
4/12 anonim válasza:
Nem a párod fizetése számít, hanem a kettőtöké eggyütt, ha az megvan olyan 220-250.000, akkor már talán, de akkor sem ártana olyan 2-3 millió önerő.
5/12 anonim válasza:
Bocs, elnéztem egy 0-val az összeget, bár ennyiből nem tudom milyen ház jön ki ma Magyarországon.
6/12 Koplárovics Béci válasza:
"Bocs, elnéztem egy 0-val az összeget, bár ennyiből nem tudom milyen ház jön ki ma Magyarországon."
A hozzászólásoknál/kérdéseknél a gyik max. 5 egyforma karaktert enged egymás után, tehát elképzelhető, hogy az 12MFt akart lenni.
7/12 anonim válasza:
Az egyik legfontosabb adat kimaradt: Mennyibe kerül a ház?
8/12 anonim válasza:
Most egymillió-kettőszázezer vagy tizenkétmillió jó magyar inflálódó forintról van szó?
(OFF: a gyakori mi a jkrvdsnyjrt húzza alá, hogy egymillió-kettőszázezer??)
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!! :) Elég rosszul írtam a kérdésemet..Pontosabban nem hitelről van szó hanem személyi kölcsönről! 1000000 ft a ház egyébként elég jó állapotú majdnen 2000 négyzetméter a kert rajta egy 1 szoba konyhás fürdőszobás ház terasszal!
2014. aug. 23. 12:54
10/12 A kérdező kommentje:
Egymillió-kettőszázezer! :) Ennyit szeretnénk felvenni! Elnézést mindenkitől!
2014. aug. 23. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!