Illegális ha kint veszek olcsón pl. koronát és magyarországon drágábban visszaváltom (persze rendes váltóknál pl. :Correct Change-nél)?
Figyelt kérdés
Az ötlet a nyaralásom során jött, kit elfogyott a pénzünk de volt még nálunk forint, és amint megláttam hogy ott 8 forintér adnak 1 koronát és itthon 12-ért vettem egyből el kezdett pörögni az agyam! Hogy mi van ha ezt nagyban csinálnám?? Persze ilyen váltó "üzleteknél"(pl.:Correct Change) Kérdésem, hogy ez illegális-e? Mert mintha ezzel Magyarország rossz pénzügyi helyzetét használnám ki...2014. aug. 17. 20:11
21/26 A kérdező kommentje:
És tényleg! Na most kezdek kétségbe esni hogy akkor most akkor ezt hogy csináltam! Egy teljesen modern házba volt az üzlet és ott vettem, még nagy betűvel ki is volt írva a magyar árfolyam is és hát vettem! Na most így belegondolva ha azt mondjátok hogy ez szinte lehetetlen akkor, akár az is elképzelhető hogy hamis volt? Mondjuk mind elköltöttem! De sehol nem szóltak érte! De az biztos hogy én 8 forintot adtam 1 koronáért!
2014. aug. 17. 23:17
22/26 tetro válasza:
nekem az a gyanús, hogy te 8 forintos árfolyamról beszélsz, és kb annyi is van a cseh oldalon.
100 forintra 8.x cseh korona. véletlenül nem ezt kevered?
23/26 A kérdező kommentje:
Jaj de lehet! bocsi akkor szerintem benéztem! :D
2014. aug. 18. 00:07
24/26 anonim válasza:
Logikusabbnak tartom, hogy 100 Ft-ért adtak neki 8 koronát. Az pont 12,5. Szóval simán nem tudja, hogy mi van körülötte.
25/26 anonim válasza:
Túl sok drogot fogyaszt a kérdező, megártott neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!