Folyószámlahitel törlesztése részletfizetéssel? Így már hogyan?
"Így akkor milyen részletfizetésről magyarázott nekem a bankban a nő???"
Egyelőre nem kérted a részletfizetést, a számítógép meg nem mérlegel, neki az volt ott, hogy van tartozásod és azt levonta.
"Ha már levonták a 40.000 hogy kérhetnék rá részletfizetést???"
Ha bemész, biztos, hogy pontosabbat fogsz tudni, és valószinűleg lesz rá megoldás.
Köszönöm,hogy írtál. Dehogynem kértem, illetve kértem volna,de ő mondta,hogy még nem tudom,csak csütörtökön leghamarabb. Direkt szóltam neki,hogy nekem aznap,vagy másnap már jön a fizetésem,nem mondta egy szóval sem,hogy kapásból levonják. :( Sőt,még mondta is,hogy akkor csütörtökön menjek vissza.
Nagyon kíváncsi vagyok milyen megoldás lesz erre,de szinte biztos vagyok benne,hogy sorry,így jártál lesz belőle. :(
"Köszönöm,hogy írtál. Dehogynem kértem, illetve kértem volna,de ő mondta,hogy még nem tudom,csak csütörtökön leghamarabb. Direkt szóltam neki,hogy nekem aznap,vagy másnap már jön a fizetésem,nem mondta egy szóval sem,hogy kapásból levonják."
Pont azt írtam, hogy a számítógép nem tudja, hogy te ott voltál, mit szerettél volna, amit csak később lehet intézni. Nyilván szerencsétlen eset, hogy épp megjött a fizetés. Az a bizonyos számítógép tényleg annyit látott, hogy neked van egy tartozásod, érkezik a számládra egy összeg, amiből tudja rendezni a tartozást. Az ügyintéző esetleg szólhatott volna, hogy elképzelhető, hogy ez lesz (de az is lehet, hogy ő sem tudta), akkor esetleg kérhetted volna pár nappal későbbre a fizetést.
"Kölcsönt semmiképp nem szeretnék felvenni, nem akarok ilyen csöbörből vödörbe szitut."
A folyószámla-hitel is hitel/tartozás. Ilyen szempontból majdnem mindegy. Otthoni szolgáltatás nélkül a Provident sem sokkal rosszabb, mint a folyószámlahitel.
Pont ez az,hogy simán kérhettem volna későbbre a fizum. HA tudom,hogy ez lesz. Nem hiszem,hogy az ügyintéző nem tudott volna erről, de már mindegy is. :( Hát,végül is most már az OTP-vel szemben nincs tartozásom, ha másképp nem bírom megoldani tényleg marad a Provident,bár nem igazán szeretném.
Náluk egyébként hogy lehet hitelhez jutni? Mi kell hozzá, és mennyi idő amíg hozzájutok a pénzhez? Holnap OTP után megejtem őket is,csak azért kérdem,hogy addig is tudjak erről valamit. :) Telóról vagyok most,és nem igazán látom át az oldalukat. :S Köszönöm a segítséget. :)
Szerintem már semmit nem tehetsz.
Mint ahogy te is írtad, egy már nem létező tartozásra nem adhatnak részletfizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!