Hogy működik a folyószámlahitel?
Figyelt kérdés
Nem értem, h pontosan hogyan működik. Segítsetek benne légyszi. A havi nettó keresetem 80.000Ft. És én a fizetésem kétszeresét szeretném felvenni 160.000Ft-ot. Ez a 160.000Ft azt jelenti, h összesen 160.000Ft-ig tudok minuszba menni tehát 160.000Ft adósságom van.
Tehát, ha ezt megkötöm a bankban akkor le tudok menni minusz 160.000Ft-ba. Tegyük fel h ha megkötöm akkor ezt a pénzt én le is veszem. Ha megkapom a fizetésemet, akkor azt a 80.000Ft-ot le is veszik. Marad 80.000Ft adósságom. Tehát a fizum nincs, de itt még lemehetek minusz 160.000Ft-ig? És hogy tudom ezt kitisztázni?
2014. jún. 6. 20:46
1/1 anonim válasza:
Így működik, ahogy írtad.
Kitisztázni úgy tudod ha annyi pénzt teszel a számladra, hogy ne legyen mínuszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!