Másfélmillió forintot mibe érdemes befektetni akár rövid, akár hosszú távra?
Miért kéne 3-4 TBSZ számla? Amikor egy évben, egy ember, amúgy is csak egyet nyithat?ű
Heeeej te sötét BÖSZME
egy intézetnél egy embernek egy TBSZ-e lehet egy évben. ezt tudja kutyám is, de te azt hiszed, okos vagy
te idióta, nem azt írtam, hogy nyisson egy évben egy személyként több TBSZ-t. böszme
Még mindig fenntartanám a kérdésem. Minek 3-4 TBSZ számla? Miért jobb az, mint egy?
azért te B Ö Szme. mert a résznén hozzáférhető, ahány fele van osztva és a maradék rész nem sérül.ha van annyi eszed, hogy felfoögjad
1. Tanulj meg helyesen írni.
2. Nekem van pár száz millióm TBSZ-eken, szám szerint 3-on, és mindegyik bármikor hozzáférhető, bármilyen büntetőkamat nélkül.
3. Én továbbra is befektetési alapokat javasolnék, ahol nem ilyen vicc közeli 2-3%-os állampapír hozamokkal kell beérni.
Szóval kedves előző válaszoló, először járd ki a sulit, most itt a szünet adta lehetőség, lehet többet tanulni, olvass és akkor nem röhögteted ki magas ilyen hozzászólásokkal, mint fentebb. Én nem szeretnélek még jobban beégetni, megtetted már te ezt a szívességet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!