Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit lehet tenni, ha bankautoma...

Mit lehet tenni, ha bankautomatában hagytam a pénzem?

Figyelt kérdés
Le vettem X összeget a számlámról, siettem és szerintem nem vettem ki az automatából a pénzt, csak a kártyát. Ilyenkor mit lehet tenni?
2014. jún. 15. 08:45
 1/8 anonim ***** válasza:
45%

Ha mázlid van, senki nem jött azonnal utánad, és nem vitte el.

MErt akkor az automata visszaveszi a pénzt. Bemész a bankba, megnézik, mennyi van az automatában. Ha benne van, megkapod, ha nincs benne, máskor jobban figyelsz.

2014. jún. 15. 08:48
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

En talaltam igy penzt, nyitva volt a bank ahol az automata volt, beszaladtam, mutattam, az ugyintezo vallat vont, hogy nem tudnak mit tenni,boldog karacsonyt. Visszamentem, elkezdtem kivenni amit en akartam, amikor ketsegbeesetten rohant vissza valaki. Visszaadtam neki.

Most neked mar keso, jelezd a banknal, ha mazlid volt es senki nem hasznalta utanad, akkor visszahuzta az automata es akkor visszakaphatod. Ha kivettek, akkor sajnos buktad.

2014. jún. 15. 09:12
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom, hogy hogy lehet otthagyni, amikor ha nem veszed el az gép elég hangosan csipog. Szóval ha el is felejted és ellépsz akkor is hallod a csipogását!

ha a fejed nem nőtt volna a nyakadhoz, akkor már azt is elhagytad volna?

Sorry, de nem tudlak sajnálni! fontossági sorrendet mindenkinek magnák kell felállítani és betartani.

2014. jún. 15. 09:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem kell a sajnálatod. Nem azért írtam. Az automata, itt felénk, akárhol veszek fel pénzt, már csak a kártyánál sípol hangosan. Utána adja ki a pénzt, amikor csak villog a pénz körül lévő keret semmi sípolás....

A többieknek köszönöm a választ. Lekértem az egyenleget. Sajnos a pénzfelvétel megtörtént...

2014. jún. 15. 09:38
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Második vagyok:

Attól, hogy levette a számládról még menj be a bankhoz, hátha visszahúzta az automata, de ezért még nem írják jóvá automatikusan. Ha nem reklamálsz tuti nem kapod vissza, ha igen, akkor ha mázlid volt, akkor talán.

2014. jún. 15. 09:58
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

A pénzfelvét ígyis úgyis megtörténik! Akkor is ha visszahúzza az automata a pénzt!

Be kell menni a bankba, pont ezért (is) van kamera minden ATM-ben. Ha azon látszik, hogy visszahúzta a pénzt akkor megkapod a banktól.

2014. jún. 15. 11:09
 7/8 anonim válasza:
ha ua. az a bankkártya/számlád mint az automatáé, akkor vissza tudják adni hamar. Ha nem, akkor: Adott banknál kell megkezdened a panaszt. (Kézzel írod majd meg) Felveszik az adataidat, fénymásolatot készítenek kb mindenedről, utána a SAJÁT bankodnál kell panasszal élned, nagy eséllyel :/ foglakozik majd vele a bankod és innentől kezdve a 2 bak fog kommunikálni, majd 45-120 napon belül az automatás bank fog jelentkezni, hogy a pénz miatt. Saját tapasztalat. Magyarország én így szeretlek.
2018. márc. 23. 12:25
 8/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Kamerát, automatás hibaüzenetet felejtsd el, azt pedig, hogy megszámolják a különbözetet az automatában, azt végképp. "chargeback eljárás"-ra keress rá.
2018. márc. 23. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!