Euro forintba bankutalas?
Weboldal szerint (jelen pillanatban) 1 euro 302 ft
Ha en kulfoldi bankszamlarol tegyuk fel 10 eurot atutalok OTP szamlara (atutalaskor nem adom meg, hogy vegezzen a kulfodi bank konverziot, mert az plusz koltseg, egybklent 0EUR tranzakcios dij), akkor mennyi fog megis megerkezni az OTP szamlara? 3020 forint vagy sokkal kevesebb?
Egy masik weboldal azt irja hogy az OTP 294 forintert veszi az eurot:
itt valami nem koser, mert ez igen nagy lehuzas lenne. ez a 294 forint a kulfoldrol erkezo banki utalasokra is igaz?
Asszem megtalaltam. A hivatalos kulkereskedelmi arfolyamot hasznaljak:
Koszonom Europai Unio!!!!!!! :D
Ugy jon ide a kulfoldi arfolyam hogy le van irva. 3. oldal "Az EGT-n belüli fizetésekre vonatkozó külön szabályok" cimszoval:
Szerintem ezt most kivetelesen te tudod rosszul, es a 302 ft-tal szamolnak. Ugyanis ha sajat aron (kedvuk) valtananak a magyar bankok, akkor a kulfoldi bankok kicsit be lennenek poccenve (szvsz) ha magyarorszagra kellene utalniuk az ugyfeleknek.
bocs elneztem, szoval 6.oldal:
forintszámlával szemben elszámolt ügyletek: egységesen a feldolgozás napján jegyzett
első külkereskedelmi devizaárfolyam,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!