Jött egy levél a generallitól, csinálhatnak ilyen?
az volt a levélben hogy ha most kölcsönt veszek fel, (minden nélkül, ott azonnal odaadják stb. stb.) 1.000.000 ft ot, akkor 20% a Thm. na ez ugyebár 1.200.000 Ft.
az volt írva (asszem, nagyon erősen mert kiszámoltam már egyszer de nem emlékszem az adatokra, csak az eredményre) hogy 20 hónaponta 25000ft a törlesztés (vagy fordítva /25 hónap- 20000/) na ezt tessék beszorozni. az 500.000Ft!!
összesen 1.500.000, az 300.000 pluszba!! az alap THM 20 % (ami eleve érdekes, máshol bőven ez alatt van)! mit gondolnak magukról?? Csinálhatnak ilyet??? (ne hurrogjatok le légyszíves)
így van, az egy évre vonatkozik, azután a fennmaradó tartozásra ÚJRA számolják.
egyébként nem tudom, te milyen 20% alatti THM-re gondolsz, én rendszeresen 40% fölöttivel találkozok.
Providentet 41%-kal hirdetnek.
Bár én inkább kis összegeket nézek, pl. áruhiteleknél ez a 40% körüli a jellemző.
Lehet, hogy nagy összegeknél van így, de akkor is minden évben újra és újra rászámolják, ezért van az, hogy alig csökken a tőke összege. :S
köszönöm mindkét választ, így már világosabb :)
nem valószínű (sőt biztos) hogy fogok hitelt felvenni de köszi hogy elmagyaráztátok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!