T-mobile számlatartozás?

Figyelt kérdés
Az elmúlt két hónapban felhalmozódott 110.000 forint számlám a t-mobileban. Az első hónapban 45, utána 65.000. A 65.000 forintos számla kiküldése után hívtak, hogy ugye tudom, hogy ennyi a számlám? Kértem részletfizetést, mire közölték, hogy 5 munkanapon belül be kell fizetni az első részletet, ami 37.000 ft.. Ezt nyilván nem túl valószínű, hogy meg tudjuk tenni (párom emveszitette a munkahelyet, de az en nevemen van). Azt mondta a t-s hölgy, hogy ha nem fizetünk keddig, akkor korlátozással lehet részletfizetést kérni. Mire számítsak? A t-home-s net/tv/telefon előfizetésem is lekapcsolhatják? Mennyi időnk van kb, hogy a behajtást elkerüljük?

2014. máj. 21. 09:45
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy a 45-s tartozásra most fog lejárni a 30 nap (kb 25 napja kuldtek az sms-t hogy szamlatartozasom van, fizessek 30 napon belul), a 65 pedig mar lejart de sms-t meg nem kaptam h 30 nap ... ) tehat meg semmit nem korlatoztak, az elejen van a dolog elegge...
2014. máj. 21. 10:02
 2/10 anonim ***** válasza:

3 hónap elmaradás után törvényileg végrehajtható a tartozás.

Korlátozni meg bármikor korlátozhat, azt a szerződésbe keresd.

2014. máj. 21. 10:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Pár hónapja már csak egy hónappal lehet csúszni különben kikapcsolják.

Nekem is kikapcsolták pedig csak egy havival tartoztam és a napokban kaptam volna a második számlát.

Igen kikapcsolnak mindent.

2014. máj. 21. 10:47
 4/10 Őszödi Ferenc ***** válasza:
54%
Hát most az van, hogy igénybe vettetek egy szolgáltatást, amit ki kellene fizetni.
2014. máj. 21. 10:48
 5/10 A kérdező kommentje:

Több számláról beszélünk, van egy next -es 14900 korlátlan amit én használok (a munkámhoz sajnos szükségem van rá)

illetve van két 3990-es a páromnak magán illetve munka célra. Ezen kívül fizetünk egy 3000 ft-s mobilinternet előfizetést meg egy ipad részletet. Plusz a házi internet 7000 vmennyi (tv,internet, telefon) ezeket eddig gond nélkül fizettük (párom nagyon jól keresett) de most hirtelen a munkahelyén összeomlottak a dolgok. A számlák azért lettek ekkorák amúgy, mert mobilvásárlásra sokat költöttünk (ingatlanban utazott, hirdetésekre). Most kb az elmúlt egy hétben nagyon összecsaptak a hullámok a fejünk felett, folyton agyalunk mire hogyan... ki fogjuk fizetni ezt is, inkább csak időre van szükségünk, és nem jövő hét keddig, mer az vicc...

2014. máj. 21. 11:08
 6/10 A kérdező kommentje:
de a t-home számlát mindig külön küldik a távszámlán, nem egybe mint a telefonszámlákat... és arra nincs is tartozás meg semmi, akkor is kapcsolják?
2014. máj. 21. 11:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
gonosz leszek, de ha munkanélküli lenne akár a párom, akár én, az első, amin spórolnék, az a telefon, tv, net... 65ezres számlát egy állástalannak... :(
2014. máj. 21. 11:25
 8/10 A kérdező kommentje:
A párom munkanélküli, és mikor ezeket megkötöttük még nyilván nem volt az... és kilátásban sem volt, hogy elveszti a munkahelyét, röpke 3 nap leforgása alatt történt :(
2014. máj. 21. 11:27
 9/10 A kérdező kommentje:
egyébként nyilván azon vagyunk, hogy újra találjon munkát, illetve van is félretett pénzünk, de nem szeretnék most 110.000-et erre kiadni és aztán ha meg sokáig nem talál neadjisten munkát, akkor csak lesünk ... ezért kérdezem, hogy kb meddig lehet ezt húzni, amíg nem kezdenek el behajtani meg ilyen baromságok... mert az egyetlen dolog amire most szükségünk lenne, az idő
2014. máj. 21. 11:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, elmondom én hogyan csináltam, tehát tapasztalatból beszélek! Először is tisztázd a szolgáltatóval tartozásod pontos összegét. Ha ez megvan kezdd el törleszteni olyan összegekben, ahogyan az anyagi helyzetedtől telik. Ezt csak úgy tudod megoldani, hogy a bankszámlavezető fiókjukba fizeted be a számlán található számlaszámukra, megjegyzés rovatba mindig feltüntetni az ügyfélszámot!!! Ezt addig csinálod, míg a tartozás ki nem fújt. Közben jöhetnek zaklató levelek követeléskezelő cégektől, akik többet kérnek a tőke összegétől persze, egy kis ilyen díj, egy kis olyan díj, na ezeket a leveleket nyugodtan iktasd a helyükre(kuka) és csak folytasd a törlesztést ahogy mondtam. Remélem érthetően leírtam:)
2014. máj. 25. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!