Önerő nélkül hogyan lehet házat venni?
17-es vagyok!
Én csak egy alternatívát kínáltam! Nem azt mondtam, hogy az a legjobb megoldás!!
Bár szerény véleményem szerint még mindig jobb, mint a banki hitelek. Ezt csak azért mondom mert most mi is a fundamentán keresztül veszünk házat. Nem egy utolsó dolog szerintem h kiszámítható a törlesztő részlete, nem pedig havonta növekvő és tökmindegy, hogy pontosan fizeted e vagy sem. Igen, igaz, hogy nem csak úgy utánad dobják mint esetleg máshol és ha majd nem tudod fizetni meg mindent visz a bank. Lehet, hogy kemény feltételek árán van a kedvező törlesztő, de előtte fel lehet mérni, hogy tudják e vállalni majd a visszafizetését. Ha csak azt nézzük, hogy egy normális albérlet ára is ott van, hogy 35-40e forint. Legalább is mifelénk. Ez az összeg meg már majdnem ott van mint a havi törlesztő, és nem mindegy, hogy a sajátodat fizeted vagy másét. De abban viszont igazad van, hogy ha esetleg nem tudják fizetni akkor oda mind a kettő... sajnos...(De ez nem 3 havi törlesztő elmaradása után következne be szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!