Önerő nélkül hogyan lehet házat venni?
"szülőkkel élünk és ezek ellenére sem tudtunk félre tenni,"
Ha a jó feltételek mellett nem tudtatok félrerakni semmit, akkor hogy akarjátok a hitelt fizetni? Mellesleg, se önerőtök, fizetésetek nagyon alacsony, így esélytelenek vagytok a hitelre. Mondanám, hogy menjetek albérletbe, mellette tegyetek félre, de a kérdés alapján a pénzügyekhez nem értetek, ezért inkább nem tanácsolom ezt.
Menjetek inkább önkormányzatiba külön! Nem rosszindulatból írom, de a hitel óriási kötelezettség, nekünk kétszer ennyi bevételünk van, de nyögve nyelős, pedig nem élünk nagy lábon!
Egyébként önerő nélkül csak úgy tudnátok bármit is venni, ha lenne megfelelő pótfedezet (még legalább egy ház) és még pótkezesek is, de talán még így sem.
Kezdjetek el fizetni valamelyik lakástakarékba (Fundamenta, OTP Ltp), és pár év után ott lényegesen egyszerűbben juttok hitelhez, mint piaci hitelhez.
Így már mindjárt jobban hangzik.
Tegyetek félre amit csak tudtok, 6-12 hónap múlva már meglesz a kellő önerőtök egy hitelhez.
Önerő kell, anélkül már nem kapsz hitelt.
5. vagyok, megértelek, nekem két hét is elég az anyósomból... :/
Helyi önkormányzatnak nincs kiadó lakása? Szerintem a gyerekek miatt jó eséllyel pályázhatnátok, pláne, hogy mindketten rendesen dolgoztok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!