Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Tőzsdézni szeretnék, hol...

Tőzsdézni szeretnék, hol érdemes számlát nyitni?

Figyelt kérdés
Online, magam szeretném intézni.
2009. dec. 23. 16:20
 1/8 anonim válasza:

Erste invest projekt vagy otp direktbróker szolgáltatás

mindkettő nagyon jó és online intézhető

2009. dec. 24. 12:41
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

A CIB ebrokerről tudsz vlamit?

2009. dec. 24. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem K&H. Ott a legkisebb az eladás-vételi jutalék. Ha összehasonlítasz Otp-vel vagy akármelyikkel, ne csak a számlanyitási díjat nézd (ami akció keretében sokuknál ingyenes), hanem a többi pénzmozgás költségét %-osan. Persze, attól is függ, mit akarsz venni, és egyszeri vagy rendszeres tőzsdézést akarsz.
2009. dec. 25. 09:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Az OTP bazi drága! És iszonyú lassú a netes felületük.

A KBC Equitas a legolcsóbb és a legjobb (ez a K&H-s).

2009. dec. 25. 21:47
 5/8 A kérdező kommentje:

Rendszeresen szeretnék, egyenlőre kis pénzzekkel, ha majd jobban megy, növelem. Közgázos hallgató vagyok egyébként, most kezdtem a témával foglalkozni.

Köszi a válaszokat!

2009. dec. 26. 13:57
 6/8 anonim válasza:

Én az otp-t ajánlom, sztem abszolut nem drága a 0,3%-os jutalék, és daytrade esetén csak 0,15%

Mellesleg nem kell csatlakozni egyik brokertársasághoz sem!

2009. dec. 27. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Equitas 0,25 és 0,15, és itt sem kell csatlakozni.
2009. dec. 28. 20:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Én inkább csatlakozok, mert 1000x jobb az ár/érték arány... Kis összeggel tőzsdézek, mégis több infót kapok a tanácsadómtól mint az egyik rokonom akinek privát bankára van... (kb. 20 milliótól állnak szóba veled) Az árak 0,25 online, 0,15 day-trade, 0,5 telefon... szóval sztem versenyképes, de nem ezen szokott múlni... ha van egy pozíción 6-8%, nem sajnálom az a 0,5%-ot a brókertől... :-D
2010. szept. 17. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!