Cetelem ennyire gané?

Figyelt kérdés

Sajnos 1 havi csúszásunk van már egy ideje mindig, (FIZETVE VAN! csak csúszva), ez a csúszás nem haladja meg a 60 napot, még annak közelébe sem ér. Minden hónap 7.-ig kell fizetni a havi 32.800 forintos számlát, fizetés meg 10-11.-én van. Szóval egy havi az elmaradás mindig. A múlthavit most tudtuk csak befizetni. Sajnos amíg nem rendezzük az anyagiakat, addig nem is lesz kinullázva az elmaradás. Ma hívott a nő, hogy múlthónapban beszéltünk, és akkor mondtam hogy nem tudom fizetni, és kérdezi, hogy van-e bármilyen akadálya annak hogy befizessem. Mondom megtörtént tegnap a befizetés. ŐŐŐ, egy pillanat! Mondom jó. Kérdezi, hogy mi volt az oka az elmaradásnak? Hát mondjuk hogy nem volt rá pénz többnyire, ez az első és legfontosabb ok. Rezsit is kell fizetni, nem csak a cetelem van a világon. Kérdezi hogy mikor van fizetés, mondom 10-11.-e, (mint ha meg se hallotta volna), felhívja a figyelmet hogy csekkes befizetés esetén a határidő minden hó 7.-e... Nem mondtam már, hogy az elébb ugattam el hogy 10.-én van fizetés, de oké. Mondja hogy mindig meg kell érkeznie a számlájukra a pénznek a késedelmi kamat, és az adósságkezelési díj elkerülése érdekében. Meg hogy további NEM FIZETÉS, esetén a szerződést felmondhatják. Elköszönt és ennyi.

Szerintem tegyünk különbséget a NEM FIZETÉS, és a csúszás között, mert SZERINTEM nem 1 a 2. Könyörgöm, 1 havi a csúszás, ami mindig fizetve van, ha utólagosan is. Nem hónapokkal, százezrekkel-milliókkal tartozunk. Kétszer kértünk halasztást, nem adták meg, mind a kétszer el lett utasítva, akkor miről beszélgetünk?

2014. ápr. 9. 16:39
1 2
 11/11 anonim válasza:
Na igen! Vettünk egy tv-t meg egy hűtőt! A tv csekkjei megérkeztek egyben az összes! Ez igy rendben is van, mert mikor megkaptuk a csekkeket, rögtön befizettem az elsőt, mikor megkaptam a fizetést, 6.-án befizettem mégegyet, amit következő hónap hetedikéig kellett vna befizetni! Ez igy nagyon jó, mivel így nem tudunk elcsúszni a határidővel! Viszont a hűtőnek a csekkjei nem jöttek meg! Felhívtam a Cetelemet, és közölték, hogy azt minden hónapban fogják küldeni, 7.-e előtt 5 nappal felhívtam őket, és azt mondták, hogy ne aggódjak, mert a befizetési határidő 7.-e tehát ha hatodikán fizetem be, akkor sincs még semmi probléma! És előtörleszteni sem tudok, mert ugyebár nincs csekkem! Tehát jó ki van ez találva, mert 36 hónap alatt biztos lesz olyan eset, hogy nem fog időben beérkezni a pénz, és akkor jön a kamat! Ö igen a Cetelem gané egy intézet! Miért nem 15.-e a befizetési határidő! Hát azért, mert úgy gondolják, hogy úgy is meg fog késni a paraszt eccer kéccer! De tudjátok mit a kormány is egy gané, mert ilyet megenged!De mi meg hülyék vagyunk, hogy ilyenbe belemegyünk!
2016. okt. 11. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!