Cetelem hitelkártyával áruhitel?
AZ lenne a kérdésem, hogy van egy cetelem hitelkártyám 300000FT kerettel. Szeretnék az euronics-nál laptopot venni, most van az akciójuk 0% thm 10 hónapra. Kb 160-170e ft értékben szeretném. Szóval az alábbi link szerint hiteelbírálat nélkül megoldható ez, ez azt jelenti hogy odaadom a kártyát, lehúzzák róla amit kell és onnantól kezdve bármilyen egyéb költség nélkül csak a laptop árát kell 10 havi részletben kifizetni? (az euronicsnál a vetelem bank a hitelközvetítő ha ez számít)
Ha van ennyi igénybe vehető kereted, akkor vásárolhatsz vele.
De ha eredetileg volt 300.000.-, de közben vásároltál-törlesztettél, akkor csak annyit vehetsz igénybe, ami a kivonaton igénybe vehető összegként van.
miért kell ilyet csinálni
10 hónap alatt megvan a cucc hitel nélkül
Azért kell, ésszel ilyent csinálni, mert az alatt a 10 hónap alatt amig összeraknám a kp-t addig is használhatom az árút amit vettem és a bank pénzét használom.
Karácsonykor volt a Media Marktban tényleges 0%-os Cetelem árúhitel vettem egy 160000 ft-os laptopot. Már használom három hónapja és még csak a 30%-át fizettem ki és tényleges 16000-es részletet fizetek tíz hónapon keresztül.
Én mindig azt mondom, NAGYON átgondolva megválogatva lehet hitelre vásárolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!