OTP Lakástakarékpénztárról kinek mi a véleménye? Megéri most belevágni?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, elég biztos jelenleg az anyagi hátterem hozzá, a munkahely is biztosnak látszik (kopp-kopp, a mai világban jobb lekopogni :)
Jelenleg akciós a számlanyitási díj, ezért gondolkodtam el rajta. Mindenképp a legrövidebb, 45 hónapos megtakarítási időben gondolkodom, és úgy tervezem, hogy hitelt utána nem veszek fel. Bár ez addig még változhat.
Van esetleg valakinek ezzel már tapasztalata? Érdemes belevágni? Vagy esetleg tudtok más megtakarítási formákat mondani, amik ehhez hasonlóak? Én mindenhonnan azt hallom, hogy ebbe a legbiztonságosabb belevágni.
2014. márc. 17. 18:25
21/21 anonim válasza:
Nem vettem kötekedésnek, komolyan mondtam, hogy ha neked nincs negatív tapasztalatod, akkor vágj bele nyugodtan. Bármelyik pénzintézetet nézzük, mindegyiknek vannak elkötelezett hívei és ellenzői is. Nekem sajnos minden téren negatívak voltak a tapasztalataim, bár volt, amit csak azután tudtam negatívumként értékelni, miután más szolgáltatót is megismertem és lett viszonyítási alapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!