OTP Lakástakarékpénztárról kinek mi a véleménye?
Megéri most belevágni?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, elég biztos jelenleg az anyagi hátterem hozzá, a munkahely is biztosnak látszik (kopp-kopp, a mai világban jobb lekopogni :)
Jelenleg akciós a számlanyitási díj, ezért gondolkodtam el rajta. Mindenképp a legrövidebb, 45 hónapos megtakarítási időben gondolkodom, és úgy tervezem, hogy hitelt utána nem veszek fel. Bár ez addig még változhat.
Van esetleg valakinek ezzel már tapasztalata? Érdemes belevágni? Vagy esetleg tudtok más megtakarítási formákat mondani, amik ehhez hasonlóak? Én mindenhonnan azt hallom, hogy ebbe a legbiztonságosabb belevágni.
Ebben az esetben a Hozam típusú módozattal jársz a legjobban, mert arra a 30% állami támogatáson felül 3% betéti kamat is jár.
2014. márc. 19. 20:58
12/21 anonim válasza:
Sokaknál nem leszek népszerű, de akció ide, vagy oda, kerüld az otp-t, mint a tüzet!
2014. márc. 24. 01:18
13/21 A kérdező kommentje:
Ezt ki tudnád fejteni kicsit bővebben?
2014. márc. 24. 18:05
14/21 anonim válasza:
Lassú, inkorrekt, körülményes.
2014. márc. 25. 00:54
15/21 SzarvasLászló válasza:
Tényleg pusztán az érdeklődésem vezérel:
-miben lassú?
-mitől körülményes?
-miért inkorrekt?
2014. márc. 25. 15:35
16/21 SzarvasLászló válasza:
A fentiekről azért érdeklődöm mert intéztem már kb. 100 lakástakarék nyitást.
Miután mindent átbeszéltünk és véglegesítettünk a papírokat általában 10 perc alatt kitöltöm az ügyféllel (időpont és a helyszín: ott és akkor ahol és amikor az ügyfél akarja).
Szóval az ügyfelem ennyit tapasztal az egészből.
2014. márc. 25. 15:42
17/21 A kérdező kommentje:
Tudnál kicsit részletesebben írni erről? Lassan 10 éve van számlám az OTP-nél, de ilyeneket még nem tapasztaltam. De szeretnék más tapasztalatokat is hallani, ha már szóba került.
2014. márc. 25. 19:45
18/21 anonim válasza:
Kérdező, ha elégedett vagy, akkor maradj ott, nem akarlak befolyásolni. Az én tapasztalatom az volt, hogy a tájékoztatás finoman szólva sem teljes körű, de még jó, ha legalább az a kevés a valóságot tükrözi, olykor a totális hozzá nem értés és beleszarás jellemzi az ügyintézést. Egyéni ízlés dolga, de nekem az sem fekszik, hogy mindig más ügyintézővel kell beszélnem és elmagyarázni neki az elejétől, hogy mi a nyűgöm, aztán értelmi szinttől függően vagy felfogja, vagy nem, de többnyire nem. Ltp ügyfelük is voltam, banki ügyfelük is. Egyik vonalon sem sikerült megszeretnem őket. Drágák is (ez a bankra vonatkozik) és átláthatatlanok a konstrukcióik. (ez viszont a lakástakarékjukra is)
2014. márc. 26. 11:55
19/21 anonim válasza:
Mondtam én, hogy sokaknál nem leszek népszerű. :)
2014. márc. 26. 11:56
20/21 A kérdező kommentje:
Félre ne érts, nem kötekedni akartam, csak nem árt, ha az ember meghallgatja mások véleményét is. Köszönöm, hogy ilyen részletesen válaszoltál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!