Csibiniki1313 kérdése:
Az angliai bank utana tud nwzni milyen hitelem volt Magyarorszagon?
Figyelt kérdés
Több, mint egy eve elek Angliaba, a párom már tobb, mint hat eve. Mindkettonknek bejelentett szerzodeses munkahelye van. Hazat szeretnenk venni. Minden kriteriumnak megfelelunk. Magyarorszagon nekem volt egy hitelem amit egy ideig nem tudtam fizetni, ezert felkerultem ankhr listara. Azota mar kiegyenlitettem a tartozasom2014. febr. 25. 15:34
2/4 anonim válasza:
a helyi credit history-d fog szamitani, semmi mas.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen.
2014. febr. 25. 17:02
4/4 anonim válasza:
Én már túl vagyok a házvásárláson. Tényleg nem kértek semmilyen adatot a magyarországi életemről. Nem érdekelte őket, ha volt onnan hitelem vagy jövedelmem vagy tartalékom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!