Szerintetek melyik a ma érvényben levő legkedvezőbb hitelekkel rendelkező bank Magyarországon? Mik a tapasztalataitok?
Nincs olyan, hogy "legkedvezőbb hitelekkel rendelkező" bank.
Olyan létezik csak, hogy a hiteligénylő összes adatát figyelembe véve, a SZÁMÁRA legkedvezőbb hitel.
Több bank is akad, amelyik eltérő feltételekkel, jelentős kamatkülönbséggel kínálja ugyanazt a hiteltípust egy hitelképesebb ügyfélnek, mint egy gyengébbnek.
Nem ritka, hogy az egyik
lemaradt a folytatás:)
Nem ritka, hogy az egyik ügyfél pl 5,5-6%-os kamatú lakáshitelt kaphat, míg egy másik ugyanabban a bankban csak 8%-ost fog kapni.
Általános érvényű, hogy a kis jövedelmű, rosszabb paraméterekkel rendelkező hiteligénylők eleve rosszabb feltételű hiteleket kaphatnak, mint a magas jövedelműek, mert náluk kisebb a bank kockázata, ezért kisebb kamatfelárat tesznek a bankok a hitelekre. (Kockázati árazás)
Mindegyik banknál vannak jó hitelek , de valaki kap belőle , valaki meg nem.
Praktikus ha például osztályvezető vagy az adott banknál , veszel fel kamatmentes hitelt , vásárolgatsz rajta lakásokat és kiadod őket.( ez valós példa )
4-es válaszoló, nem kell hozzá banki osztályvezetőnek lenni ahhoz, hogy kamatmentes hitelt kapjon valaki.
Én pl igen sok "földi halandónak" raktam már össze olyan hitelt, ahol a végeredmény egy kamat mentes lakáshitel:)
Cseresznyefának : és ez itt a reklám helye volt
Minden nyüves brókercég ezzel jön : nem egy banknak dolgozom , ezért tudom összeválogatni a legjobb ajánlatokat....
Én is összefutottam több ilyen céggel :
Végzettség nem kell , beetetnek az akár több milliós havi fizetéssel ,elvégzel egy tanfolyamot aztán ráeresztenek a saját rokonaidra , ismerőseidre első körben , ajánlani meg mindig azt ajánlják aminek a legmagasabb a jutaléka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!