Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Megérné ha elfogadnám az OTP...

Megérné ha elfogadnám az OTP American Express Blue hitelkártya ajánlatát? (részletes kérdésem lent)

Figyelt kérdés

Üdv! Kaptam pár napja egy ilyen American Express Blu hitelkártyát az OTP-től, amit március 30-ig aktiválhatok ha szeretném. Köztisztviselő vagyok, a fizetésem nettó 85 ezer havonta. A családom össz keresete nettó kb 110 ezer forint havonta. Szeretnék, ha elfogadnám az OTP ajánlatát, mivel szinte minden hónapban idő előtt elfogy a pénzünk, és ez segítene kijönni a következő fizetésig. Fiatal vagyok még, és nincs sok tapasztalatom az ilyen banki ügyekben, így nem nagyon értek hozzá. Megérné ha elfogadnám az ajánlatát az OTP-nek? HA elfogadom, akkor hogy működik ez a dolog a kártyával?

Gondolok itt:

- megtarthatom a számlámhoz tartozó mostani bankkártyám?

- mennyi a kamata a hitelkártyának?

- még mindig ritka az olyan hely ahol elfogadják ezt az American Express kártyát?

- mennyi az éves kártyadíj, és azt egy összegben kell kifizetni?

- megszabhatom én hogy mennyi a hitelkeret? pl én csak a fizetésem egyszeresét szeretném.

- egyáltalán hogy kell elképzelni ezt a hitelkeret dolgot, olyan ez mint egy folyószámla hitel, ahol pl. a fizetésem egyszeresét levehetem, aztán addig levonnak minden hónapban x összeget, míg ki nem jövök a mínuszból?

Ha valaki olyan, akinek van ilyen kártyája leírná hogy hogy működik ez akkor nagyon megköszönném!

UI: Olvastam az OTP oldalán a kártyáról, de szeretném ha valaki leírná a saját tapasztalatait ezzel kapcsolatban!

Nem sok tapasztalatom van ilyen téren, úgyhogy bocs ha olyat kérdezek, ami kézenfekvő!

2014. febr. 20. 17:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jól írják, ne használd ilyen célra a hitelkártyát,ne ússz el anyagilag. Egy jó termék, de nem erre a célra.
2014. febr. 21. 19:06
 12/16 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy véletlenül SE aktiváld! Azt a keveset is el akarod bukni, amid most van? Ahogyan írták előttem: ne hitellel próbálj több pénzhez jutni! Sokkal inkább csökkentsd a kiadásaidat, és növeld a bevételeidet! Ennyi pénzből valóban nehézkes lehet kijönni, bár mi sem élünk sokkal többől, úgyhogy bizony tudom, hogy mi az a spórolás. Mi szerencsére már eljutottunk odáig, hogy hitel helyett megtakarítunk! Pedig a mi összbevételünk sem éri el a 200e Ft-ot, és erre vagyunk 5-en! Három kisgyerekkel... Hitel helyett megtakarítani igazán más érzés! Én egy másik banktól kaptam szipi-szupi hitelkártyát, csak aktiválni kellett volna: ahha, aktiváltam egy jókora ollóval kettévágva a kukába!
2014. febr. 22. 10:44
 13/16 anonim válasza:
Még valami: kevés a fizetésed? Told meg egy maszek munkával. Én is csak így tudtam növelni a bevételeinket, hogy főállás mellett elvégeztem bizony egy szakiskolát, arra kiváltottam a vállalkozóit és munka mellett bizony maszekolok. De mivel én becsületes vagyok, számlázok még a szomszéd Gizi néninek is, így sok nem marad, de legalább az üzemanyag és hasonló dolgok kvázi nem kerülnek pénzünkbe, és bizony az is nagy szó manapság!
2014. febr. 22. 10:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Na mi van? Működik a hitelkártya?
2014. júl. 17. 19:22
 15/16 anonim válasza:
Ha valaki nem aktíválta és szétvagdossa a kártyát és kidobja az elég a kártya megszünéséhez?
2015. dec. 5. 10:00
 16/16 anonim válasza:

ez olyan kicsit, mint a forexen egy deviza-pár.

Mondjuk EUR/USD; Debit/kredit.

Ha félretetted a tőkédet a kártya használatához (ez a forexen értelemben a brókernek befizetett tőke, amivel később rendelkezel), akkor elkezdheted tologatni a pénzed egyik számláról a másikra.

Ez 1-4% hozammal jár, ha arra használod a kártyát amire való.

Ebben az esetben ajánlatot kapsz majd újabb es újabb kartyakra, amikkel akár egy elég komoly tőkét is osszehozhatsz, de vigyázz, mert nagyon rövid a határidő, es nagyon magas a kamat!

Google, miért fejez ki adósságot a pénz!

A te esetedben semmiképp sem fogadnám el!

2017. márc. 2. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!