Megérné ha elfogadnám az OTP American Express Blue hitelkártya ajánlatát? (részletes kérdésem lent)
Üdv! Kaptam pár napja egy ilyen American Express Blu hitelkártyát az OTP-től, amit március 30-ig aktiválhatok ha szeretném. Köztisztviselő vagyok, a fizetésem nettó 85 ezer havonta. A családom össz keresete nettó kb 110 ezer forint havonta. Szeretnék, ha elfogadnám az OTP ajánlatát, mivel szinte minden hónapban idő előtt elfogy a pénzünk, és ez segítene kijönni a következő fizetésig. Fiatal vagyok még, és nincs sok tapasztalatom az ilyen banki ügyekben, így nem nagyon értek hozzá. Megérné ha elfogadnám az ajánlatát az OTP-nek? HA elfogadom, akkor hogy működik ez a dolog a kártyával?
Gondolok itt:
- megtarthatom a számlámhoz tartozó mostani bankkártyám?
- mennyi a kamata a hitelkártyának?
- még mindig ritka az olyan hely ahol elfogadják ezt az American Express kártyát?
- mennyi az éves kártyadíj, és azt egy összegben kell kifizetni?
- megszabhatom én hogy mennyi a hitelkeret? pl én csak a fizetésem egyszeresét szeretném.
- egyáltalán hogy kell elképzelni ezt a hitelkeret dolgot, olyan ez mint egy folyószámla hitel, ahol pl. a fizetésem egyszeresét levehetem, aztán addig levonnak minden hónapban x összeget, míg ki nem jövök a mínuszból?
Ha valaki olyan, akinek van ilyen kártyája leírná hogy hogy működik ez akkor nagyon megköszönném!
UI: Olvastam az OTP oldalán a kártyáról, de szeretném ha valaki leírná a saját tapasztalatait ezzel kapcsolatban!
Nem sok tapasztalatom van ilyen téren, úgyhogy bocs ha olyat kérdezek, ami kézenfekvő!
ez olyan kicsit, mint a forexen egy deviza-pár.
Mondjuk EUR/USD; Debit/kredit.
Ha félretetted a tőkédet a kártya használatához (ez a forexen értelemben a brókernek befizetett tőke, amivel később rendelkezel), akkor elkezdheted tologatni a pénzed egyik számláról a másikra.
Ez 1-4% hozammal jár, ha arra használod a kártyát amire való.
Ebben az esetben ajánlatot kapsz majd újabb es újabb kartyakra, amikkel akár egy elég komoly tőkét is osszehozhatsz, de vigyázz, mert nagyon rövid a határidő, es nagyon magas a kamat!
Google, miért fejez ki adósságot a pénz!
A te esetedben semmiképp sem fogadnám el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!