Mennyit kamatolna ez 30 év alatt?
30 éves vagyok. Még nem dolgoztam. Gondolok a nyugdíjas éveimre, mert kitudja, mi történik még 30 év alatt.
40 ezer forintot beteszek a takarékba most, és az 30 év alatt mennyit fog kamatolni? Emellett 5 ezer vagy 6 ezer forintot megint félre teszek, és azt is gyűjtöm.
És, ha elértem a 60 évet, (ha), akkor kiveszem a bankból a pénzt, és az lesz a nyugdíjam!
Most jönne a válasz, hogy miért nem mész dolgozni? Hova? A mai világban? Egyrészt én visszahúzódó vagyok, kevés beszéddel, és nem egy határozott alkat, amit olvastam, hogy a munkáltató azt is nézi, ki, hogy lép be az ajtaján, és hogy áll, begörnyedve, vagy katonásan! Ez nem vicc!
Egyébként mindig, ahol voltam, tetőtől-talpig végignéztek rajtam, és azt mondták, már felvettünk mást! Pedig nem voltam büdös, és koszos sem, és normális ruhában voltam.
Szóval nagyon megnézik az embert, és a visszahúzódottságot nem lehet tagadni jó pofizással, mosollyal, mert az úgyis kiderül egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!