Az államkincstarban ha vettem kincstárjegyet pár hete azt fel tudom törni veszteség nélkül és új másik állampapirba fektetni vagy nem?
Figyelt kérdés
Tehát kincstárjegyet vettem de helyette most masik. Allampapirt vennék. Tehat ha befizettem 1 milliót akkor annyit is kapoknvissza vagy levonnak valamit?2014. febr. 2. 12:25
31/32 anonim válasza:
itt szoktunk dumcsizni olyan emberek, akiknek állampapír befektetései vannak. te is lépj ide be és kérdezgessél nyugodtan
32/32 A kérdező kommentje:
Köszi ma megyek be igaz nem sokért de veszek pemakot. Tuti ma sokan lesznek ert matol lehet jegyezni.
2014. febr. 3. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!