Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hitelkártyát hogyan lehet...

Hitelkártyát hogyan lehet személyi kölcsönre módosítani?

Figyelt kérdés
A hitelkártyánk OTP-s American-express,szeretnénk módosíttatni mert tudjuk,hogy némelyik banknál van ilyen csak az a kérdés hogy az OTP.-s-nél lehetséges e,és ha igen hogyan? már próbáltam hívni őket de nem tudtam kapcsolatba lépni egy ügyintézővel sem.
2009. dec. 4. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Be kell menni a bankba személyesen és megcsinálják! Tapasztalat. Én is így fizetem vissza.
2009. dec. 4. 12:22
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm. Végre legalább akkor most már tudom,hogy tényleg van ilyen az OTP.-nél is!
2009. dec. 4. 12:33
 3/4 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy ilyen esetben a hitel összegét lehet e növelni? te hogy csináltattad?
2009. dec. 4. 14:29
 4/4 anonim válasza:

Üdvözlet!

Ha az OTP netán valamiért nem menne bele, akkor van más megoldás is a dologra. A BB - nél van olyan személyi kölcsön, amit jövedelemigazolás, bankszámla, és közüzemi nélül adnak, mindössze egy (vagy akár több = egy hitel lesz belőlük max 490 000 Ft ig) hazai banknál vezetett dombornyomott hitelkártya kell hozzá. Az AMEX dombornyomott. Ami fontos; mivel szinte semmit nem vizsgálnak, a hitelkártya kivonattal kapcsolatban kérnek fizetési fegyelmet 3 hónapra visszamenőleg. Bekérik az eredeti hitelkártya kivonatokat, ami névre kell hogy szóljon, nem lehet rajta 500 ft - nál nagyobb kerettúllépés, és az utolsó hónapban max 50% - ig lehet a keret kihasználva. Ha volt csúszás a minimumdíj befizetésével, az látszani fog, elutasítás. Remélem segítettem.

[link]

2009. dec. 7. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!