Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen hitelkártyát ajánlanátok?

Milyen hitelkártyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Csak vásárlásra szeretném használni úgy, hogy a türelmi időszakban mindig visszafizetném a felhasznált összeget.
2011. szept. 6. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmilyent! Rengeteg hitelkártya tulajdonos szokott ezen elcsúszni, nem tudja időben feltölteni a keretet, a büntetőkamat mértéke pedig nagyon magas, akár 50-70 % is lehet de még több is. Aztán felkerülsz KHR-re, és egy évig nem kapsz semmilyen hitelt, valamint ráterhelik az ingatlanodra, ha van a neveden, elviszik az autót, a hifit a házimozit stb....
2011. szept. 6. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Olyat ahol többet nyersz a vásárlások után járó kedvezményekkel, visszatérítésekkel, mint amit éves díjként befizetsz.

Erste Joker [link] 1-5% visszatérítés, van éves díj.

Citibank Citilife [link] változó kedvezmények a partnerboltoknál, éves díj bizonyos összegű költés felett nincs.

2011. szept. 6. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Van még Cib [link] 1% visszatérítéssel minden vásárlásból.

És Raiffeisen Okoskártya 2%-kal.

Illetve biztosan vannak még mások is, én nemrég váltottam, és ezeket néztem.

Négy év alatt még nem vittek el a behajtók semmimet, és KHR-re sem kerültem, az egyetlen titka, hogy vissza kell fizetni még kamatmentesen :)

Arról nem a hitelkártya tehet, ha valaki felelőtlenül használja.

2011. szept. 6. 18:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Első! Köszönöm, hogy aggódsz értem, de nem arra kell a kártya, hogy többet költsek a bevételeimnél. Eddig ódzkodtam mindenfajta hiteltől, de nemrég olvastam egy cikket arról, hogy még pénzt is lehet vele megtakarítani, ha okosan használja az ember:

[link]

Az átlagosnál kicsit jobb jövedelmem van és rendszeresen próbálok félretenni belőle, viszont nagyon nehezen tudom előre belőni, hogy az adott hónapban mennyi lesz a kiadásunk. Emiatt nem egyszer hozzá kellett nyúlni a lekötött pénzünkhöz. Pont erre a problémára jó a hitelkártya.

2011. szept. 6. 22:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Második/harmadik! Köszönöm, pont ezeket a kártyákat néztem én is. A Raiffeisen tűnik most a számomra a legkedvezőbbnek ezek közül. Az Ersténél nagyon kecsegtető a 4%-os visszatérítés, csak a vásárlásaink nagy része nem ezekre az üzlettípusokra koncentrálódik.
2011. szept. 6. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A legőszintébben semmilyet sem.

Egyébként az Erstenek hitelügyekben rossz a híre.

2011. szept. 16. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!