Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Providentet lehet-e módosítani?

Providentet lehet-e módosítani?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy a területi képviselő nem adott teljes körű tájékoztatást,és mi nem tudtuk hogy van arra is lehetőség hogy nem otthoni szolgáltatást vegyünk igénybe hanem rendes számlásat vagy mi az. Ez még nagyon friss tegnap láttam itt a kérdések között. Lehet-e úgy módosítani hogy újabb hitelt NEM veszünmk fel.

a hitelünk:

a kölcsön:145000 ft

a szolgáltatási díj: 142100 ft

Fizetendő teljes összeg:287100 ft

Tehát mi nem szeretnénk tovább a szolgáltatási díjat fizetni. hova forduljuk ?

2011. júl. 11. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
A szolgáltatási díjat mindenképpen fizetned kell,akkor is,ha számlán utalod át a pénzt.
2011. júl. 13. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon hülye vagy, ha providentes kölcsönt vettél föl.
2011. júl. 13. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

A provident nem is bank szerintem hanem egy uzsorás.

Nem hiszem hogy tudnál szerződést módosítani. vagy ha mégis sikerülne lehet hogy több lenne az ügyvédi költség meg a módosítás mint amennyit nyertél vele.

Bár én ha állambácsi lennék kiűzném az ilyen uzsorásokat az országból.

2011. júl. 14. 10:56
 4/6 anonim válasza:
:)
2011. júl. 15. 08:09
 5/6 anonim válasza:
a kölcsönnek a 100%-át kell fizetni..
2011. júl. 15. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:

A szolgáltatási díjat akkor kell fizetni, ha otthoni szolgáltatást rendelsz meg. Ha banki átutalással kéred és törleszted a hitelt, az általatok uzsorának nevezett kölcsön kb. 130%-át fizeted vissza... Egy áruhitelnél kb. 150%-át. Tehát rohadt szemét Cetelem és Budapestbank, mind uzsorás, mert ROSSZABB kondíciót ad, mint a Provident.

A szolgáltatási szerződést megkötöttétek, annak módosítására van-e lehetőség, azt olvasd el a szerződésben. Lehet, hogy van rá lehetőség, bár nem tudom.

2011. okt. 4. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!