Ti sajnáljátok a devizahiteleseket?
Mert én rohadtul nem! Válság előtt boldog-boldogtalan hitelt vett fel, több milliót. Csak a "jó öreg magyar" nem gondolt arra, hogy azt vissza is kellene majd valamikor fizetni. És most meg mindenki várja a segítséget, persze az én adómból segítik őket! Talán gondolkozniuk kellett volna mielőtt milliókat felvesznek!
A Te véleményed ezen dologról?
Én azt sajnálom hogy bizonyos körök jó ideje gerjesztik ezt a bank ellenes dolgot, "utáld a bankot". Ennél pedig még szomorúbb, hogy ezernyi ember ezt be is nyalja. És a saját hitelcsődjét-a saját fizetésképtelenségét nem a maga hibájának tartja, hanem a csúnya és mocskos bank hibájának. Kivonul a bankfiók elé..azt köpköd, papírokat ragasztgat és stb.
Kérdezem én..egy banki tanácsadó , egy pénztáros mi a jó qrva életet tehet arról hogy valakinek bedőlt a hitele?
Egy fiókvezető ismerősöm pár hónapja amikor a fiókja elé vonult 10-15 hiteles..úgy elküldte őket a halál fa--ára mint annak a rendje. Köpni nyelni nem tudtak, csak lestek bambán mint Rozi a moziba.
Szerintem aki utánajárt a dolgoknak,és rendesen kiszámolta most nincs gondban. Ez teljesen független attól, hogy akkor volt most meg már nincs munkahelye. Ha 5-10-15 évre veszek fel hitelt, bizony nagyobb emberi felelősségem van.
"Miattuk lett önerőhöz kötve a hitel is"
Kár, hogy itt pékek is adhatnak orvosi tanácsot... A kellő önerő nélkül nyújtott hitelek okozzák a legtöbbször a gondot!
Én azokat sajnálom, akiknek nemcsak elúszott a háza, de még mindig maradt egy pár milla tartozása a házának az elárverezése után.
Na, ezt nem hagynám. Ha a bank nem jól mérte fel, és olyan összeget adott kölcsön, amennyit nem ért a ház, akkor vállalja a bank a felelősséget. De azt, hogy a jelzálogjog érvényesítése után még maradt a banknak követelése... , na ez már mindennek a teteje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!