Kapok folyószámla hitelt, ha fent vagyok a BAR listan?
Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 08:12
2/10 anonim válasza:
Takarékszövetkezetnél már egy havi fizetés a folyószámlára utalás után kaptunk. Fizetés 5x-ét. Persze lehet,hogy csak mert egy kis vidéki helységről van szó.
Ha nem nagy városban laksz és ismernek,akkor próbáld meg.
4/10 anonim válasza:
Én bizony pici faluban lakom és a takarékszövetkezet mindenkinek csak 3 havi fizetés után ad hitelt!!!!!!!!!
Pedig ismerős dolgozik ott.
5/10 anonim válasza:
Sajnálom. Nekem és férjemnek is külön-külön hónapban,de már egy havi fizetés után adtak.
6/10 anonim válasza:
Ismét én vagyok. Nem kölcsönről van szó,hanem folyószámla hitelkeretről. De egyébként személyi kölcsönt már akkor is kaptam fél órán belül,amikor nem oda ment a fizetésem.
7/10 anonim válasza:
Bocsi, de nem BAR listásról volt szó? Az meg mindegy mit akar, úgysem kap. Alapból.
8/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Mi is Bar listások vagyunk,úgy kaptunk.
10/10 anonim válasza:
Igen. Folyószámla hitelkeretet! Egy havi fizetés jóváírás után fizetésünk 5x-ét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!