Ha szerepelek a BAR listán, kaphatok folyoszámla hitelt?
Figyelt kérdés
A tartozásomat rendeztem,mindenféle felszólítás nélkül!Légyszi írjatok,fontos lenne!!2010. nov. 12. 08:49
1/5 anonim válasza:
Passzív BAR, hát nem hiszem, de elképzelhető, hogy egyes bankok adnak.
2/5 anonim válasza:
Elméletileg kivárnak néhány hónapot, mire kaphatsz.
3/5 anonim válasza:
Nem kaphatsz. Még ingatlan fedezettel is csak bizonyos esetekben lehet passzív BÁR listásként hitelhez jutni.
4/5 A kérdező kommentje:
Könyörgöm,100ezer forintról beszélünk!!!Nem milliókról!!
Meg a másik, hogy nekem a tartozásom is ennyi volt,amit kifizettem.Tudom,az én hibám volt,de 100ezer forintos tartozással is ugyan ugy bánnak mint 10millióval??
Jogos ez!!!
Ráadásul én első szóra kifizettem,semmi késés,semi reklamáció!!!
2010. nov. 12. 11:43
5/5 anonim válasza:
Nem hitelösszeg függő, hogy kaphatsz-e folyószámla hitelt, vagy sem. A normál kereskedelmi bankoknál alapfelvétel, hogy bizonyos hiteltermékeknél az adós nem lehet BÁR-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!