Diákmunkára szeretnék jelentkezni, viszont a regisztrációhoz kell folyószámla, ami nincs nekem. Viszont hallottam olyat hogy fizetni kell érte, ill. azt is hogy nem mindenél. Mi az igazság?
off: A Fürgediáknál akarok regisztrálni.. még sosem dolgoztam nem igazán tudom hogy megy a dolog. Mi a véleményetek erről az állásközvetítőről?
On: Melyik bankot ajánljátok végülis? Melyikkel járnék jobban? MiérT?
Első válaszoló: Köszi. Ennek nagyon örülök. Egyébként mikor jelentkeztél a munkára és hogyan kaptad meg? Mi volt a menete?
Második: [link]
Itt van írva hogy mi szükséges, gondolom te az oldalon való regisztrálásra gondoltál. Na az nem tudom pontosan mire jó, mi értelme van... valaki elmagyarázhatná azt is.
17:00!
Nem is a regisztrációhoz kell, hanem a munkához! Ha szerencséd lesz és adnak Neked munkát akkor majd Tőled is fogják kérni a bankszámlaszámot, tehát kell egy folyószámla! Manapság nem kézbe kapja az ember a fizetését hanem elektronikusan a bankba.
Nekem is diákmelóhoz kellett folyószámlát csináltni de örülök hogy megcsináltam.
OTP Junior ingyenes kifejezetten diákok számára szolgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!