Érdemes-e lakossági folyószámla kezelő bankot váltani?
Mit lehet tenni ,ha végképp elegem van Csányi elvtársból és rablóbandájából??
Érdemes-e másik bankot keresni,vagy az összes többi is ilyen?
Úgy kezelik a pénzemet,mintha a sajátjuk lenne,3-4 féle szinonimával vonnak le pénzeket(számlavezetési dij,számlazárási dij,számlaegyenleg dij,kártya vezetési dij...),felsorolni is hajmeresztő.
Most rábeszéltek egy új csomagra.Kétszeri pénzfelvétel ATM -ből ingyenes.Beleegyeztem,utalták a fizetésemet,szerettem volna kártyával levenni,automata elnyelte a kártyát,valami kártyaolvasó-hiba miatt,vehettem le pénzt személyivel +500 -ért.
Érdemes -e váltani vagy az összes ilyen??
Érdemes.
Valóban a legdrágább és legtisztességtelenebb.
Ráadásul az ügyintézésével is sok a gond.
Nem biztosabb a többi banknál (az egyszerű ügyfelek részére), bankonként 100 EURra az állam betétbiztosítást vállal (pl a Gönci Takarékszövetkezet is bedőlt, de a betétesek pénzét kifizették, nem buktak)
Én sajnos nem esek bele semelyik banknál a 0Ft-os kategóriába. OTP-s vagyok, összehasonlítottam, hogy arra, amire én használom az elektronikus számlacsomagot, arra gyakoraltilag évi párszáz Ft különbség jönne ki mindegyik banknál. És még a párszázon belül sem az OTP a legdrágább. Sose tűnt el pénzem, a fiókban (15 év alatt talán 3x voltam) mindig kedvesek-rendesek, az internetes rendszer jól és biztonságosan működik.
De ha nem vagy megelégedve, akkor válts. Ha valamelyik 0Ft-os bankszámlára elég a fizud (és elég is lesz...), akkor olyat érdemes. De ha egyszer nem lesz meg, akár betegállomány miatt is, akkor sokkal drágábbá válik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!