Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lakossagi folyoszamla: hol,...

Lakossagi folyoszamla: hol, milyet?

Figyelt kérdés

Most nincs bankszamlam, de hamarosan ez szuksegesse valik egyetemkezdes miatt (osztondijak, diakhitel stb.). Melyik bank, melyik szolgaltatasat ajanljatok?

Jo lenne, ha a kapott kartyaval neten (tobbnyire repulojegy) es boltokban is tudnek fizetni, de ugy tudom, ezert eleg sok eves dijat kernek el (dombornyomott kartya).

Minden informacio erdekel.

2009. febr. 17. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nem vagy még 26 éves, akkor én cibezz számlát nyitnék CIB banknál. ingyenes a számlavezetése és dombornyomott kártyát igényelhetsz hozzá.
2009. febr. 17. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem CIBEZZ számlám van. Ehhez tartozik egy főszámla, egy megtakarítási számla és egy internet számla. Havi díja 0 Ft. E-bank, sms bankkártyafigyelő csupán 225 Ft/hó.

Nagyon kényelmes, amikor akár éjjel 1 órakor fel tudod tölteni a telefonodat. Az internetszámla előnyeinek felsorolásánál épp a repülőjegy megvásárlását emelte ki a bank is. (A számláid közötti pénz átvezetése ingyenes, így elég mindig csak akkora összeget átvezetni, amennyibe fog kerülni a jegy/áru.)

A CIB előtt voltam már K&H és OTP ügyfél is, így van viszonyítási alapom. Nálam ár/érték arányát tekintve a CIB az első a három bank közül. A K&H a második, amely banknál az ügyek intézése a leghosszabb, de amúgy átlagosan használható számlát biztosít. Az OTP mellett csak az szól, hogy a legnagyobb bank az országban, de semmi más, amit egyébként ki is használ pofátlanul az ügyfelei kárára. :S

2009. febr. 17. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is a CIB-nél van a Cibezz. A CIB-ben még nem csalódtam, s már nyertem 2 mozijegyet is. :) Nagyon elégedett vagyok velük.
2009. febr. 17. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is CIB számlám van, szerintem is ez a legjobb konstrukció.
2009. febr. 17. 18:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez a CIBezz szamlacsomag tetszik. Nem tudom, mennyi idore szol ez a kezdemenyezes, szerintetek nyar kozepe fele meg ervenyes lesz?
2009. febr. 17. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze. :)
2009. febr. 17. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
AXA bank!!! 1X szlanyitáskor van költsége, utána csak a kp felvétnél. Nincs szla vezetési díj, sem egyebek...
2009. febr. 17. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!