Lakossagi folyoszamla: hol, milyet?
Most nincs bankszamlam, de hamarosan ez szuksegesse valik egyetemkezdes miatt (osztondijak, diakhitel stb.). Melyik bank, melyik szolgaltatasat ajanljatok?
Jo lenne, ha a kapott kartyaval neten (tobbnyire repulojegy) es boltokban is tudnek fizetni, de ugy tudom, ezert eleg sok eves dijat kernek el (dombornyomott kartya).
Minden informacio erdekel.
Nekem CIBEZZ számlám van. Ehhez tartozik egy főszámla, egy megtakarítási számla és egy internet számla. Havi díja 0 Ft. E-bank, sms bankkártyafigyelő csupán 225 Ft/hó.
Nagyon kényelmes, amikor akár éjjel 1 órakor fel tudod tölteni a telefonodat. Az internetszámla előnyeinek felsorolásánál épp a repülőjegy megvásárlását emelte ki a bank is. (A számláid közötti pénz átvezetése ingyenes, így elég mindig csak akkora összeget átvezetni, amennyibe fog kerülni a jegy/áru.)
A CIB előtt voltam már K&H és OTP ügyfél is, így van viszonyítási alapom. Nálam ár/érték arányát tekintve a CIB az első a három bank közül. A K&H a második, amely banknál az ügyek intézése a leghosszabb, de amúgy átlagosan használható számlát biztosít. Az OTP mellett csak az szól, hogy a legnagyobb bank az országban, de semmi más, amit egyébként ki is használ pofátlanul az ügyfelei kárára. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!