Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért nincsenek olyan emberek,...

Miért nincsenek olyan emberek, akik adnának olcsó lakáshitelt fiataloknak?

Figyelt kérdés
Kicsit lehet hogy kommunista vagyok, de szerintem mindenkinek joga lenne alanyi jogon egy saját lakáshoz. Vélemény?

2014. jan. 5. 02:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó törvénypont hogy bérlőt védi sajnos még ha nem fizet akkor is.Másrészt normálisan fizetőbérlőt hülye lenen kirúgni a tulaj, csak sokan ott is fizetni nem a karnak.
2014. jan. 6. 15:48
 12/14 anonim ***** válasza:

"Másrészt normálisan fizetőbérlőt hülye lenen kirúgni a tulaj"

Persze, de bármikor szükséged lehet a lakásra, vagy azért, mert oda kell költöznöd, vagy anyagi probléma miatt gyorsan el kell adnod ,stb..

2014. jan. 6. 15:50
 13/14 anonim ***** válasza:

" bérlőt védi sajnos még ha nem fizet akkor is"

Na meg....ki számít bérlőnek. Szerződés és számla adás/átvevés nélkül nem létezik bérlő.

2014. jan. 6. 15:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a Kérdező nem olyan emberekre gondolt,akiknek osztana vagy szorozna az az összeg,amit kölcsön adnak.Bennem is felmerült már ez a gondolat.Hosszú távú befektetésnek miért ne érné meg? Szerződéssel megvan a biztonság is.Jogi oldalát nem ismerem teljes mértékben,de hallottam már,hogy a mindenkori banki alapkamatot el lehet kérni,nem számít uzsorának vagy mi.Mindegy ebbe a részbe a hiányos információim miatt bele sem mennék,viszont elméletben totálisan pártolom ezt az elgondolást.Mert van akinek annyi van,hogy azt sem tudja mennyi,más meg évekig szorong,gyűjtöget és akkor sem jut előrébb,mert dubitus nevű felhasználónak második mondatában tökéletesen igaza van: "A bankok bárkinek adnak kölcsönt, bármilyen célra, ha tudják bizonyítíni, hogy nincs rá szükségük!".
2014. febr. 15. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!