Ha elviszek átváltatni 50 eurót ( jelenleg 14 310 Ft) akkor mennyi a kezelési költség? Tehát mennyit kapok kézhez?
Jobb helyeken nem fix a levonás, hanem az összeg arányában vonnak.
Pl. 0,2%, meg ilyenek.
Nekem 150-200 ezer forintok váltásakor 300-400 forint. Szerintem neked nagyon kevés lesz, ha %-os levonást alkalmazó helyre viszed. Lehet 50 forint se lesz.
Még jobb helyekjen egyáltalán nem számolnak fel ilyet! Érdemes előtte széznézni, hogy mit hol mennyiért.
A bankok szoktak felszámolni ilyet, de oda nem kell menni, ennyire egyszerű. Pénzváltókhoz kell menni.
Google-ba írd be, hogy pénzváltás, lesz találat bőven, keresd meg a hozzád legközelebb esőt, legjobb árfolyamot stb.
Correct Change, Exclusive Change. Ezeknél szoktam váltani. Mondom, 150-250 ezer forintokat. A költsége mindig 400-500 forint körül van.
Mik azok a pénzváltók szerinted, amiknél ennyibe sem kerülne? Mert én idáig úgy tudtam, hogy a legjobb pénzváltókhoz járok.
Pedig ahol mi voltunk, ott mindenhol ki volt írva, hogy NO COMISSION.
a Déli pu-nál. a Blaha közelében, a Fehér hajó utcában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!