Külföldi átutalásnál mennyit vesz le a bank?
Figyelt kérdés
10 000 forint volt a számlámon,amiből levásároltam 23,5 eurot(kb 7 000 forint) és most van 160 forint a számlámon. Egy terméket rendeltem külföldről, nem tudom ez számít-e valamit.2013. dec. 27. 13:16
1/6 anonim válasza:
Nyilván függ a bantól és bankon belül a számlacsomagtól is, de pl OTP-nél NET számlacsomaggal minimum 2600Ft egy deviza utalás.
Kártyás vásárlással 0Ft lett volna.
2/6 A kérdező kommentje:
otp-nél vagyok.
2013. dec. 27. 13:30
3/6 anonim válasza:
Szerintem kártyával fizettél és nem átutaltál....
4/6 A kérdező kommentje:
őőőő mondasz valamit. Ugye beírtam a kártya adatait,meg a saját adataim és csak rámentem,hogy fizetés és ennyi. Gondolom akkor ez kártyával való fizetés,nem átutalás. De ebben az esetben mennyit kell még ráfizetni a vásárláshoz?
2013. dec. 27. 15:02
6/6 anonim válasza:
Így ingyenes, ráadásul nem az OTP, hanem a kártyakibocsátó árfolyamán váltódik át (VISA, Mastercard stb). Ez általában neked kedvezőbb, 23,5 euró semmiképp sem lehet 10000. Még ha fontot néztél eurónak, akkor is 8500 alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!