Őszintén! Vettetek fel hitelt a karácsonyi ajándékokra?
Figyelt kérdés
Állítólag az emberek közel fele felvesz ilyenkor hitelt, hogy mindenféle szuper ajándékot vehessen a családjának, gyerekeinek. Én fel nem tudom fogni, hogy ajándékok miatt, hogy képes valaki adósságba verni magát, de ez az én véleményem.
Az idióta aki ajándékra hitelt vesz fel! Soha nem vennék fel ajándékra se!
Párommal mindig úgy ajándékozunk, ahogy a pénztárcánk engedi!
2013. dec. 19. 18:43
2/12 anonim válasza:
Soha...
Nálunk a karácsony nem erről szól.
2013. dec. 19. 18:43
3/12 anonim válasza:
Nem!
Ha nem futja, akkor ez van és kész.
De bírom mikor utána sírnak, de kellett a laptop, tv, tablet meg minden szirszar hitelre!!!
2013. dec. 19. 18:45
4/12 anonim válasza:
Max. lakáshitelt vennék fel, de soha semmi másra nem. Autóra se, másra meg pláne nem. Személyi hitelt sem. Addig nyújtózkodunk ameddig a takarónk ér.
2013. dec. 19. 18:45
5/12 anonim válasza:
Mi inkább nem is ajándékozunk a családban, mert mindenki csóró.
2013. dec. 19. 18:46
6/12 anonim válasza:
Nem, sem idén sem korábban.
Egyszer vettem ajándékokat hitelkártyával, de azt januárban egyben visszafizettem így kamatot nem számoltak fel rá. Az számít?
2013. dec. 19. 18:47
7/12 anonim válasza:
Nem, még sose volt ilyen.
Ha nincs nagyon pénz, akkor kisebb ajándékokat veszünk. A lényeg, hogy a másik érezze, hogy gondoltál rá.
Nálunk egyébként csak a szűk családban szokás az ajándékozás. Nem veszünk minden rokonnak valamit.
2013. dec. 19. 18:47
8/12 anonim válasza:
Nem,még soha és nem is fogok.A karácsony nem arról szól hitelbe verjük magunkat.
2013. dec. 19. 18:48
9/12 anonim válasza:
Nem de egy párt ismerek akik még 3 évig fizetik az esküvőjük hitelét miközben 2 éve már el is váltak.
2013. dec. 19. 19:39
10/12 anonim válasza:
Nem. Szűk családi körben megegyeztünk, hogy senki nem vesz fölösleges és drága ajándékot a másiknak. Olyanokat ajándékozunk, mint pl. színházjegy a szülőknek, fotónaptár a gyerekek képeivel. Tágabb családi körben meg szintén nem csinálunk ebből gondot, apróságokat (pl. tusfürdős ajándékcsomag) adunk jelképesen. Szerencsére nem is vár senki semmit, nálunk a Karácsony inkább arról szól, hogy összeül a család és végre mindenki szabadságon van és ráér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!