Kis összegű (70. 000) Ft-os) nagyon gyors hitelre lenne szükségem, akár uzsorástól is. Édesanyám elhunyt a temetés 260. 000 (a legegyszerűbb és számla is van róla) csakhogy minden juttatást majd januárban kapunk. Tudnátok ajánlani lehetőséget?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 11:07
11/13 anonim válasza:
Hamvasztást kitudnátok fizetni, az urna hazavihető, közelebb van a családhoz, nem kell kapálni, parcelladíjat sem kell fizetni...
Engem hamvasszanak el, nem kell a flancolás, már mindenkinek megmondtam!
Sírkőtisztításra 150e-es ajánlatot kaptam, de inkább rááldoztam 3 napot és saját kezűleg csiszoltam meg egy alkoholista kőműves segítségével (és a 19 liternyi bor társaságában, amit elfogyasztott a munka hevében).
Külföldön 10euró egy papír koporsó, csak mi vagyunk így leragadva a múltban.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de a helyzet az,hogy a kérdésem változatlan. A pénzt ki kell fizetni,és így 260. 000,hogy hamvasztják...még fel sem fogtam
2013. dec. 10. 23:11
13/13 anonim válasza:
Akkor téged átvertek! Prémium kategóriás koporsós temetésért 2 éve fizettünk 240e-et, most 270e-be lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!