Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen következményekkel jár...

Milyen következményekkel jár ha nem fizetem többet az autóhitelemet? Többi lent!

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban már nem fogom fizetni. Tudom, hogy elviszik, tudom, hogy letiltják a fizetésem, sőt azt is, hogy Bár listára kerülök.

Kérdésem az, hogy mennyit vonhatnak le a fizumból? Mennyi idő míg ez a pprocedúra lezajlik? És a kezestől is vonni fognak vagy csak tőlem?

Kioktatást nem kérek! Inkább vesszen az autóm, csak a gyerekemnek tudjak enni adni!

2013. dec. 3. 22:09
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Adósságot csak az örökség erejéig lehet örökölni, de ha semmi nincs a nevén, semmit nem fognak tőle örökölni. Gyakorlatilag az adósságot sem.

Inkább az lesz kényelmetlen, hogy egy egész életen át ott lebeg, hogy mikor jelenik meg a végrehajtó, és mit visz el...

Pár százezret érhet most az autó, én simán megértem, hogy 2.4milliót nem könnyű döntés kifizetni "érte"...

De nem is ez a kérdés, ezt a döntést a kérdező már úgy tűnik meghozta...

2013. dec. 5. 17:05
 32/42 A kérdező kommentje:

Te nagyokos 16%-os!

A halálom után öröklődik az adósság! Egy gyerektől jelenleg nem vehetnek el semmit!!! 34 éves vagyok, a fiam 8 hónapos! Gondolod, hogy mire felnő addig nem lesz ez a pár milla letörlesztve?

Ha valamihez nem értesz ne szólj be! Köszi!

2013. dec. 5. 18:40
 33/42 A kérdező kommentje:
Én azt nem mondtam, hogy nem hajtják be! Dehogynem! Vonnak a fizumból 33%-ot. Ügyvéd ismi mondta, hogy mást nem tehetnek.
2013. dec. 5. 18:46
 34/42 anonim ***** válasza:

"Ügyvéd ismi mondta, hogy mást nem tehetnek."

Meg elviszik azt amit tudnak, vagyis amiről meg tudják állapítani hogy azt életvitelszerűen te vagy a feleséged használtok. Nem kell az ingóságoknak a neveteken lennie....

2013. dec. 5. 20:48
 35/42 anonim ***** válasza:
most nem teljesen értelek. felteszel egy kérdést, aztán a nem tetsző válaszokat lesöpröd, mondván, hogy az ügyvéd ismi már úgyis megmondta? minek akkor a kérdés?
2013. dec. 5. 21:19
 36/42 A kérdező kommentje:
Igen, lesöpröm! Odaírtam, hogy nem kioktatást kérek! Egypáran mégis megtették! És ha megnézed, a kérdésem az (is) volt, hogy mennyi ideig tart ez a procedúra, hogy elviszik az autót meg vonják a fizumat. Erre senki nem válaszolt. Csak jönnek itt a sületlenségeikkel, hogy hú most aztán semmim nem marad, még az életemet is elveszik. Jaj ugyanmár! Had ne érdekeljenek ezek a huhogások...ez mind kamu!
2013. dec. 5. 23:36
 37/42 A kérdező kommentje:

Akkor esetleg elvihetnének valamit, ha nem tudnák a 33 %-ot vonni! De akkor is meg van szabva, hogy mennyi bútor, ágy, asztal, Tv stb. kell egy embernek. Mivel 1 étkezőasztal, 1 Tv, 1 kanapé sorolhatnám tovább van, így nem vihetik! Ezt is ügyvéd mondta! Esetleg ha volna 3 Tv, 5 étkező stb.

De mivel vonni fogják így ez a része számomra tárgytalan! Vili?

2013. dec. 5. 23:42
 38/42 anonim ***** válasza:

oh, bocsánat, hát te nagyon okos vagy!

szia.

2013. dec. 6. 06:35
 39/42 anonim válasza:
mobelvagen, es a hozza hasonlo emberek eletuk vegehez kozeledve elmondhatjak majd hogy soha nem volt semmim, es amim volt az is mindig utott-kopottt volt. vagyis minden amim volt eppencsak hogy hasznalhato volt, vagy nem mukodott. sztem jol tetted hogy vettel fol hitelt es elorebb akartal lepni mint azok akik a Balkanon szeretnenek maradni balkani korulmenyek kozott. Az, hogy a bank teged is atbaszott nem a te hibad. ha valaki azt mondja erre hogy a te hibad es tudnod kellett volna annak van egyn pelda. (talan erezheto a parhuzam): villanyszerelo vok, megcsinalom nalad a villanyt. a hazad leeg. azt mondod az en hibam. en azt mondom : tudhattad volna hogy a villany veszelyes, miert kellett neked villany??? de megis az en hibam! a bank meg leszar hogy atbaszott. mert nekik kell erteniuk ahhoz hogy a hazad ne egjen le.
2014. jún. 16. 19:55
 40/42 A kérdező kommentje:

Na ja! Igazságod van :-)

Egyébként semmi nincs azóta. Egyszercsak érkezett egy ügyvédtől egy levél, hogy nem vállalja az ügyet (bank kérte meg) mert az egyik papírról hiányzik az aláírásom :-D

Nem tud így semerre lépni a bank, senki nem vállalja így. A kocsit pedig elraktuk garázsba mert egyszer a szélvédőn hagyta a banktól egy emver anévjegyét és dörgedelmesen mondta telefonba, hogy elszállíttatja. Hát nem fogja :-D Továbbra is a 33%-ot vonhatja, de ügyvéd nélkül nem biztos, hogy tudja majd. Mindegy, már nem is érdekel.

2014. jún. 17. 00:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!