Milyen következményekkel jár ha nem fizetem többet az autóhitelemet? Többi lent!
Ebben a hónapban már nem fogom fizetni. Tudom, hogy elviszik, tudom, hogy letiltják a fizetésem, sőt azt is, hogy Bár listára kerülök.
Kérdésem az, hogy mennyit vonhatnak le a fizumból? Mennyi idő míg ez a pprocedúra lezajlik? És a kezestől is vonni fognak vagy csak tőlem?
Kioktatást nem kérek! Inkább vesszen az autóm, csak a gyerekemnek tudjak enni adni!
Adósságot csak az örökség erejéig lehet örökölni, de ha semmi nincs a nevén, semmit nem fognak tőle örökölni. Gyakorlatilag az adósságot sem.
Inkább az lesz kényelmetlen, hogy egy egész életen át ott lebeg, hogy mikor jelenik meg a végrehajtó, és mit visz el...
Pár százezret érhet most az autó, én simán megértem, hogy 2.4milliót nem könnyű döntés kifizetni "érte"...
De nem is ez a kérdés, ezt a döntést a kérdező már úgy tűnik meghozta...
Te nagyokos 16%-os!
A halálom után öröklődik az adósság! Egy gyerektől jelenleg nem vehetnek el semmit!!! 34 éves vagyok, a fiam 8 hónapos! Gondolod, hogy mire felnő addig nem lesz ez a pár milla letörlesztve?
Ha valamihez nem értesz ne szólj be! Köszi!
"Ügyvéd ismi mondta, hogy mást nem tehetnek."
Meg elviszik azt amit tudnak, vagyis amiről meg tudják állapítani hogy azt életvitelszerűen te vagy a feleséged használtok. Nem kell az ingóságoknak a neveteken lennie....
Akkor esetleg elvihetnének valamit, ha nem tudnák a 33 %-ot vonni! De akkor is meg van szabva, hogy mennyi bútor, ágy, asztal, Tv stb. kell egy embernek. Mivel 1 étkezőasztal, 1 Tv, 1 kanapé sorolhatnám tovább van, így nem vihetik! Ezt is ügyvéd mondta! Esetleg ha volna 3 Tv, 5 étkező stb.
De mivel vonni fogják így ez a része számomra tárgytalan! Vili?
oh, bocsánat, hát te nagyon okos vagy!
szia.
Na ja! Igazságod van :-)
Egyébként semmi nincs azóta. Egyszercsak érkezett egy ügyvédtől egy levél, hogy nem vállalja az ügyet (bank kérte meg) mert az egyik papírról hiányzik az aláírásom :-D
Nem tud így semerre lépni a bank, senki nem vállalja így. A kocsit pedig elraktuk garázsba mert egyszer a szélvédőn hagyta a banktól egy emver anévjegyét és dörgedelmesen mondta telefonba, hogy elszállíttatja. Hát nem fogja :-D Továbbra is a 33%-ot vonhatja, de ügyvéd nélkül nem biztos, hogy tudja majd. Mindegy, már nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!