Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen következményekkel jár...

Milyen következményekkel jár ha nem fizetem többet az autóhitelemet? Többi lent!

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban már nem fogom fizetni. Tudom, hogy elviszik, tudom, hogy letiltják a fizetésem, sőt azt is, hogy Bár listára kerülök.

Kérdésem az, hogy mennyit vonhatnak le a fizumból? Mennyi idő míg ez a pprocedúra lezajlik? És a kezestől is vonni fognak vagy csak tőlem?

Kioktatást nem kérek! Inkább vesszen az autóm, csak a gyerekemnek tudjak enni adni!

2013. dec. 3. 22:09
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
4.7 milla egy sz@ros renualtért... nem okítalak ki, de érzed..
2013. dec. 4. 10:22
 12/42 anonim ***** válasza:
Szerintem sürgősen kezdj el azon gondolkozni, hogy hogyan növeld meg a bevételeidet!!!
2013. dec. 4. 10:58
 13/42 anonim ***** válasza:
Nem lett volna jó a szutyok renó helyett egy Kockalada?Vagy egy párszázezer ft os öreg autó???Akkor most nem lenne hitelmatyiság!
2013. dec. 4. 16:43
 14/42 A kérdező kommentje:
Nem lett volna jó, mert ennek a kocsinak semmi baja nem volt soha. Sokra megyek egy kocka ladával ha az autószerelőnek adnám havonta azt a pénzt amit törlesztőre szántam.
2013. dec. 4. 17:35
 15/42 anonim ***** válasza:
Az 500 ezres Astrámra évi kb 10 ezer Ft javítást kell költeni... 8 évre az 80 ezer Ft. Nem pedig majd' 5 millió..
2013. dec. 4. 18:40
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Kedves fröcsögők: aki vissza tud menni az időben az tegye meg, és vigye magával a kérdezőt is hogy ne írja alá az autóhitelt. Aki viszont nem tud az jó lenne ha befogná már végre a pofáját mert nagyon fárasztó ezt a céltalan beszólogatást olvasni, meg a "jobb lett volna ha" kommenteket. Vagy a probléma megoldására tegyetek javaslatot vagy kussoljatok. A kérdésbe is bele van írva hogy nem kér kioktatást, olvasni csak tudtok. Köszi.
2013. dec. 4. 19:07
 17/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Rendes vagy! A többieknek lehet a lakásukat viszik aztán itt játszák az eszüket!
2013. dec. 4. 20:14
 18/42 anonim ***** válasza:
64%
Gyarlóó az ember!Háát igeen a CSILLOGÁS VILLOGÁS az ezzel jár"pínzbe kerül"!Érdekes nekem egy 800.000km es öreg Volkswagenem van és nem költök havonta rá!Nem áll garázsba,és naponta belegurul 80km mert dolgozni járok vele!Bank se hívogat,lehet én vagyok a madáár???Ilyen ez a bank rendszer..... :-D
2013. dec. 4. 20:42
 19/42 anonim ***** válasza:
30%

Kedves mobelvagen88, örülök, hogy ilyen bölcsen és praktikusan tudod kontrollálni a kiadásaidat! Gondolom az élet minden területén kerülöd a felesleges "csillogást".

Élek néhány feltételezéssel, de elképzelem, ahogyan a feleséged egy végtelen kedves, tüneményes természet, de külsőleg egy pattanásos, zsíros hajú, hiányos fogazatú, a nagymamájának a ruháit hordó asszonka. Neked meg dagad a büszkeségtől a melled, amikor együtt megjelentek valahol, hogy ugye, milyen okosan választjátok meg a kiadásokat... Minek költsünk fodrászra, kozmetikusra, fogorvosra és ruhára, nem? Ez mind csak külcsín!

További boldogsággal teli éveket kívánok, és töltsön el sokszor a jó érzés, amikor valakinek megmondhatod, hogy milyen hülye volt, és hogy a te értékrended mennyivel jobb, mint az övé!

Üdv a (feltételezett) feleségednek is!

2013. dec. 4. 21:02
 20/42 anonim ***** válasza:
73%
1.Sajna nincs asszonkám,de rajta vagyok az ügyön 2.van pár ember körülöttem akik a magadfajta cipőben járnak és engem kiröhögtek annó sok éve mikor a sok tudatlan vett össze minden szart hitelre,"akinek nem inge...." 3.hülyén néztek rám és kiröhögtek a hátam mögött hogy na X Y ezzel a rozoga vagy öreg autóval jár,nem képes "bele ugrani "egy hiteles FOSPUMPÁBA!!!4.szakmám miatt "autókkal foglalkozom"és az autószerelőműhelyek nem a régi kocsikkal van tele hanem a 2000utáni újj retkekkel!!!5.Azok a madárkák akik nem hallgattak rám akkor(jó barátok)mára buszoznak,gyalogolnak semmijük sincs előrébb sincsenek mert elrakták saját magukat egy hiteles szarral!Akkor ők röhögtek most én!!!!Ki is volt a Lúzer????További szép napot és ünnepet neked idegen!
2013. dec. 4. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!