Aki vett fel mostanában diákhitelt, tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Ma adtam le az egyik bankban a diákhitel igénylést. Kb mennyi idő amíg elfogadják, és hogyan fognak értesíteni? E-mailben vagy levélben? És ha elfogadják, akkor automatikusan lesz diákhiteldirekt fiókom?2013. nov. 13. 12:15
1/1 anonim válasza:
Szia. Én amikor elküldtem az igénylésemet, akkor kb. 3-4 nap múlva kaptam egy e-mailt, amiben leírták, hogy a szerződésemet aktiválták. Emellett elküldték a diákhitel direkttel kapcsolatos információkat, ami után már könnyen be tudsz majd lépni a saját fiókodba. És igen, ha elfogadják, akkor automatikusan lesz fiókod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!