Mit csináljak, ha nem tudom elkezdeni törleszteni a diákhitelt?
Júniusban diplomáztam, s november 5 -én kell elkezdenem törleszteni a diákhitelt (diákhitel 1) 5600 Ft/hó.
De jelenleg összesen sincs ennyi pénzem...
(Mielőtt elítéltek, hogy minek kellett...2012. februárban meghalt anyukám, egyedül maradtunk a testvéremmel ketten, én is kórházba kerültem, azt sem tudtam hol vagyok, mi van, mi lesz, nem tudtam utána olvasni, hogy mi ez az egész, mivel jár, csak a testvérem behozta a papírokat, hogy töltsem ki, mert valamiből ki kell fizetnünk a rezsit. Kb. ennyi. Már ezerszer megbántam az egészet, de ez van. A testvérem azóta elköltözött, éli az életét, én meg magamra maradtam a hitellel. Nem sajnáltatásból írtam le, csak a "ha bulizni és új ruhákat venni jó volt, akkor visszafizetni is jó legyen" válaszokra megelőlegezvén.)
"A minimum ha jól tudom havi 8 ezer mindenképp fizetned kell."
attól függ hogy mennyit vettél fel, mert ha max. összeget veszed igénybe akkor magasabb a törlesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!