Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van valakinek a Fundamentával...

Van valakinek a Fundamentával kapcsolatban nagyon rossz tapasztalata?

Figyelt kérdés
Elsősorban az azonnali áthidaló kölcsönnel kapcsolatos esetek érdekelnének.

2013. nov. 12. 15:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Tényleg? Akkor nekem miért írták, hogy szerződésmódosítás és ha nem fogadom el választhatok, hogy árfolyamgátba lépek vagy végtörlesztek?

Amúgy meg a jegybanki alapkamat sose volt ilyen alacsony, minek kaptam én kamatemelèsz?

2013. nov. 20. 09:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Emelést
2013. nov. 20. 09:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Kedves előző hozzászóló, a Te hiteled kamata nem a jegybanki alapkamathoz igazodik, hiszen deviza alapú, de még a deviza alapkamatokhoz sem igazodik, még azt sem érdemes nézni, mert a régi hitelek, tehát a 2011 előttiek nem "referemcia kamat árazásúak".

A Te alapszerződésedben eleve benne van, hogy a kamat 3-6, esetleg 12 havonta módosítható és az árfolyamkockázatot is a hiteligénylő viseli. Abban tökéletesen igazad van, hogy ez így nagyon rossz most az ügyfél szempontjából, de sajnos az is igaz, hogy ezek mind benne voltak a szerződésekben.

Egy most igényelhető jelzálog hitel szerződése már egyáltalán nem így néz ki, pont ezeket a dolgokat szabályozza le.

2013. nov. 20. 09:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Sajnálom, nem vagy meggyőző! Azért nem gyengén azt állítod, hogy most szinte a bank fizet neked, csak vegyél fel hitelt...

Tudod mit javaslok: menj gyorsan dolgozni, mert nem lesz meg az emlegetett " napi10-12" óra elemzésed!

2013. nov. 20. 10:01
 15/18 anonim ***** válasza:
A napi 4óra gyakorizást nyugodtan levonhatod a munkaidődből!:-)
2013. nov. 20. 10:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem már ez is "elemzés" volt, hogy itt leveleztem veled, sokat tanultam belőle. Pl azt is, hogy a bizalmatlanság sokkal nagyobb úr, mint a tájékozódási vágy. Nem az számít, hogy hiszel-e valakinek, vagy sem, alapból jó, ha bizalmatlan vagy, mert az előrébb visz, mintha vakon hiszel. Az viszont nagyon fontos, hogy valós, kontrollálható, hivatalos helyekről is beszerezhető infók alapján kell meghozni bármilyen hitellel kapcsolatos döntést.

Senkit nem szeretnék meggyőzni, viszont mindenkinek joga van tájékozódni több helyről is. Ahhoz is joga van mindenkinek, hogy az információkat kontrollálja.

2013. nov. 20. 10:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez az oly védett bankod, akármelyik is legyen...

[link]

2013. nov. 20. 14:31
 18/18 Jaloma Irén válasza:
Haszonélvezői bejegyzéssel - hogyan lehet kölcsönt kapni? Haszonélvező a nagyi - kölcsönkérő az unoka aki 50 %-al tulajdonos és a másik 50 %-ot szeretné testvérétől megvásárolni.
2016. jún. 2. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!