Van egy cég akitől venni akartam fel pénzt! A cég neve AEGIS INVEST KFT Van valaki akinek bármilyen rossz vagy jó tapasztalata van? Mikor ill mennyi idő mulva kapta meg a pénzt?
Hali. Én is utána érdeklődtem a cégnek, és hát nem a legjobb válaszokat kaptam. Nos, akkor felvázolnám embernyelven.
Ti előre befizettek X összeget.
Utána még hónapokig fizetni kell a törlesztőrészletet(pedig még semmit sem kaptál kézhez).
A törlesztőidő végéig nem is valószínű, hogy láttok egy fillért is..(ha 25 évre kötitek meg, az szívás).. és még az után sem, hogy kamatokkal együtt visszafizettétek(?!) azt a pénzt, amit még fel se vettetek :)
Oh és még valami, amit párszor a fejemhez kaptam az üvöltöző üzletkötőtől: "Mi nem hitelt adunk, hanem vásárlói jogot!" illetve "Ha nem tetszik, fel lehet bontani a szerződést!" Fel is bonthatod, ez mind szép meg jó, de a pénz amit befizettél, nem jön vissza, és csak úgy kiraktad az ablakon, ajándékba néhány piperkőc köcsögnek.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!