Kinek melyik bank jött be lakáshitel felvételekor és kinek hol volt rossz tapasztalata?
Figyelt kérdés
Kérem, hogy hiteltanácsadók kíméljenek meg az önreklámozástól, nem fogom igénybe venni a szolgáltatásukat. Egyszerűen csak személyes TAPASZTALATOKRA vagyok kíváncsi és magam intézem a dolgaimat.2010. febr. 27. 18:50
1/11 A kérdező kommentje:
Úgy látom, senkinek nincs lakáshitele ebben az országban...:)
2010. febr. 27. 19:55
2/11 anonim válasza:
Erste-t ne válaszd, 50-nel kezdtem 3 éve jelenleg 72.000-t fizetek :)
3/11 A kérdező kommentje:
Forint, euró vagy svájci frank alapú a hiteled?
2010. febr. 27. 19:59
4/11 anonim válasza:
fhb..
két éve sincs hogy megvettük a lakást
37röl 75re ugrott
azota szerzödésmodositás meg minden volt és most fizetünk 50felett..
most azon agyalunk hogyan másszunk ki ebböl
5/11 A kérdező kommentje:
Akinek ennyit változott, milyen alapú hitel?
2010. febr. 27. 20:08
6/11 anonim válasza:
Erstes vagyok svájci frank alapu 20 évre vettem fel 7,5M
és ez még csak magasabb lesz
szerintem most ne vegyél fel hitelt inkább gyüjtögess vagy vegyél kisebb lakást
7/11 A kérdező kommentje:
Csak pár milliót szeretnék felvenni (3-4 max.) és ennyi kell a kisebb lakáshoz (45-50 nm-est néztem ki), szóval nem valami palota:) És max. pár hónapon belül, mert szeptemberig költözni szeretnék legeslegkésőbb.
2010. febr. 27. 20:24
8/11 A kérdező kommentje:
Látom kitörölték a konkrét névvel, telefonszámmal felajánlkozó tanácsadót. Köszönöm!
2010. febr. 28. 18:50
9/11 anonim válasza:
Mi 10évre vettünk fel 4 millió hitelt.Nekünk életbiztosítással kombinált(cib bank,generali)chf alapú de az életbiztosítás forint alapú igy csak 3 ezer ft-tal nött a hitelünk úgyhogy nem bántuk meg hogy ezt választottuk.És ezt a hitel átvihetjük másik ingatlanra is ha közbe elköltöznénk.(remélem még idén sikerül:) )
10/11 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló. Valószínűleg nem vagy tisztában a kombi hitelek működésével. Nem azért nőtt "csak" 3000Ft-tal a törlesztőd, mert kombi hiteled van, hanem azért, mert a bank felé jelenleg csak kamatot és kezelési költséget fizetsz, így téged az árfolyam ingadozás nem érint most. Majd csak akkor fogod megérezni, amikor lejár a biztosításod. Akkor fogja a bank megnézni, hogy mennyi tőke gyűlt össze a biztosítónál forintban és mennyi ehhez képest az aktuális tőketartozásod CHF-ben. Ez alapján történik a betörlesztés, ami remélhetőleg jó lesz, de az is előfordulhat, hogy messze nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!