Lakás eladásból befolyt pénzen vennék valutát. Egyszerre mennyit vásárolhatok, és kell-e hozzá magamat igazolni? Utána ezt a pénztkülföldi számlán szeretném elhelyezni. Lehetséges-e ez?
Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 13:24
1/8 anonim válasza:
Lehet, de itthon az ingatlan eladás után, ha nem kerül ingatlanbefektetésbe a pénz adott estben adózni kell.
Valutát venni szerintem felesleges, külföldi számlára kérve átutalni a vételárat egyszerűbbnek tűnik nekem.
2/8 anonim válasza:
Egyébként meg kell igazolnd magad, úgy tudm 200000 Ft felett ki kell töltened egy adatlapot, de szerintem az nem vészes.
3/8 anonim válasza:
Úgy tudom 500.000Ft felett kell kitölteni...
Itthon mivel biztonságosabb és olcsóbb pénzt tartani?? Ezt ugye nem gondoltad komolyan?? Már most sem az hátha még jönnek a következi "jobban teljesítünk" csomagok...
4/8 anonim válasza:
itthon??
Tranzakciós költségre és árfolyamveszteségre több menne el, mint kutazni Bécsbe és nyitni ott egy devizaszámlát.
5/8 anonim válasza:
"Tranzakciós költségre és árfolyamveszteségre több menne el, mint kutazni Bécsbe és nyitni ott egy devizaszámlát."
Az ne zavarjon, hogy a lekotesekre kb fele a kamat, mint itthon! ;)
6/8 anonim válasza:
bocs, nem láttam a kérdésben, hogy le is akarja kötni ;-)
7/8 anonim válasza:
Aztán nagy vezír 1 Cigány Viktor arra is ráteszi a kezét!! Hurrá Viktor királyság!!!
8/8 anonim válasza:
Akkor pontosítok: itthon, ám nem bankban olcsóbb, nagyobb hozammal lehet még pénzt lekötni, még van olyan pénzintézet, amennyiben 5 évre szerződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!