Cetelem hitelkártyával vennék az extrém digitalban tv-t. Van havi vagy éves díj ha azonnal visszautalom a pénzt?
Így kapok kedvezményt 12%-ot. Nem a hitel miatt kell.
Azt mondta egy ismerős akinek volt, ha visszautalom, nincs kamat.
Ezt tudom, 45 napig kamatmentes - de ha azonnal visszateszem állítólag nincs éves díj sem.(kb. 4000Ft lenne) Kinek mi a tapasztalata?
Valóban! A hitelkártya 45 napig kamatmentes. De! A kártya két évente 4000Ft , éves dílya 1000Ft. Ezen felül 300Ft-okat vonnak minden levél után amit postán kapsz.
Nem értem az embereket! Hogy gondolják, hogy valamelyik bank is haszon nélkül, ingyen ad valamit?
Persze nem ad ingyen, számít rá hogy nem fizetem vissza, ez a lényege. Akkor meg a nyakamba akasztana 40 százalékos THM-et. Vagy majd később annyira vágyom valamire, h erőn felül megveszem, aztán fizetem az uzsorát....
DE! ha visszafizetem aznap és nem aktiválom a kártyát, hanem tegyük fel felnégyelem, akkor nincs kártyadíj sem?
Mert a havi 300FT számlavezetés nincs ha nem kérsz értesitőt.
Nagyon rosszul tudod. A banknak nem célja, hogy te ne tudj fizetni!Persze, Az már csak nekik plusz pénz de nem ez a fő motiváció!
A lényeg, hogy hitelkártyáknál van egy költési időszak(30nap) és elszámolási időszak(itt 15nap). Magyarul az ehónapban elköltött pénzt kell következő hónap 1 és 15.-e között visszautalni. És akkor nincs kamat! Világ legjobb dolga. Ha már ilyet csinálnak a bankok akkor kikell használni és nem csak a sötét KAMATOS oldalát látni a dolgoknak.
Éves díja mindig van a kártyának(ha tetszik ha nem) ez a kártya fenntartása és a banki költségek miatt van. Ez a haszna! Te is jól jársz meg ő is(mivel ugye ad kedvezményeket a te esetedben 12%!!!)
Sziasztok! Jelenleg én is egy ilyen akción gondolkozok csak a Méda Markt-ban. 10% kedvezmény. És még a kértya díjjal is olcsóbbra jönne ki a készülék.
Kérdező sikerült kihasználni ezt az ajánlatot? Így vetted a TV-t?
Arról nem atláltam semmi információt, hogy ha 45 napon belül visszafizetem a kártyát és az egész hitelkeretet fel lehet mondani???
Nagyom megköszönném ha válaszolna valaki aki már vásárolt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!